33.5 C
Athens

Η βόμβα έσκασε: Επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έσκασε τη βόμβα του καλοκαιριού με την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στο Λιμάνι - Συμφωνία των Ερυθρόλευκων με τη Γουλβς, καταλυτική η πίεση του Πορτογάλου που ήθελε διακαώς να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα

Ξανά δικός του! Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη μεγάλη βόμβα πριν παραδώσει την ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA και φέρνει πίσω στο Λιμάνι τον Ντανιέλ Ποντένσε!

Ο 27χρονος Πορτογάλος ετοιμάζει βαλίτσες και επιστρέφει στον αγαπημένο του Πειραιά για να ζήσει μαγικές στιγμές με τον κόσμο του Ολυμπιακού και να απογειώσει το νέο οικοδόμημα των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν.

Η φόρμουλα με τη Γουλβς βρέθηκε οριστικά και ο Ποντένσε αποκτάται ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι σε μια κίνηση που προκαλεί… σεισμό!

 

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κόσμου του Ολυμπιακού καθώς μέσα σε 1,5 χρόνο (αποκτήθηκε το 2018) μέτρησε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 συμμετοχές έχοντας πάρει μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αποτέλεσε έναν από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά για τους Ερυθρόλευκους.

 

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αποχώρησε από το Λιμάνι τον Ιανουάριο του 2020 για τη Γουλβς σε μια μεταγραφή που έφερε πολλά εκατομμύρια στα ερυθρόλευκα ταμεία ενώ ο 27χρονος διεθνής μέτρησε 16 γκολ και 9 ασίστ σε 105 συμμετοχές με τους Λύκους για να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 20.000.000 ευρώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς