Γουίλι Ερνανγκόμεθ για τη μεταγραφή Χουάντσο στον ΠΑΟ: «Πήρε την καλύτερη απόφαση, έχει την ευκαιρία να νιώσει ξανά σημαντικός»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ρωτήθηκε τη μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως ο αδερφός του πήρε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, που επιστρέφει επίσης στην Ευρώπη για την Μπαρτσελόνα, μίλησε στη Marca για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και την απόφαση του αδερφού του να συμφωνήσει με το τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τον βλέπω πολύ χαρούμενο, με μεγάλη όρεξη. Δούλεψε πολύ σκληρά για μήνες και έχει την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ ξανά, να νιώσει σημαντικός και να είναι ο παίκτης που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αδελφό μου και το γεγονός ότι έβλεπα ομάδες του NBA και της EuroLeague να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Ο Χουάντσο πήρε την απόφαση που πίστευε ότι είναι η καλύτερη για την καριέρα του, την ζωή του και το μέλλον του. Θα ήθελα να ήμασταν συμπαίκτες και είναι ένα όνειρό μου. Δεν έγινε αυτό ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά έχουμε χρόνια μπροστά μας και αρκετή βενζίνη στο ντεπόζιτο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες.

Αν αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο, θα είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ, όπως ήμασταν στο NBA και την ACB και μετά θα βγούμε για φαγητό και θα μιλήσουμε για την ζωή».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...