30.2 C
Athens

Ενσωματώθηκε ο Κότνικ στον Πανιώνιο

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και είναι πλέον θέμα του Ζοζέ Ανιγκό πότε θα τον χρησιμοποιήσει

Λήξασα πρέπει να θεωρείται και τυπικά η διαμάχη του Μάτιτς Κότνικ με τον Πανιώνιο, μια και ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σλοβενίας και την έγγραφη απολογία του προς την ΠΑΕ για την προσφυγή που είχε καταθέσει (και η οποία απορρίφθηκε στις 31 Αυγούστου από την ΕΕΟΔ της ΕΠΟ).

Πρόκειται για μία εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει το FWS.GR από την 1η Σεπτεμβρίου και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στον προπονητή, Ζοζέ Ανιγκό, για το πότε θα ξαναδούμε τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου. Ασφαλώς, το γεγονός ότι ο Σλοβένος ουσιαστικά δεν μετείχε στην προετοιμασία, τον έχει αφήσει πίσω σε σχέση με τους Φίλιπ Μανόιλοβιτς και Ζερεμί Μαλέρμπ. Όμως, η αξία του είναι δεδομένη και εφόσον ο Νίκος Ζαμάνης έχει δεχθεί από την πρώτη στιγμή τη «συγγνώμη» του, δεν τίθεται θέμα… εκδίκησης εκ μέρους του Πανιωνίου. Ο Κότνικ θα αξιολογηθεί από τον Ανιγκό με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και αν κριθεί ότι είναι έτοιμος και καλύτερος, θα αγωνιστεί ξανά.

Είναι μάλλον απίθανο, πάντως, να συμβεί αυτό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, παρότι ο Μανόιλοβιτς θα κάνει αύριο Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ύστερα από απουσία αρκετών ημερών με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας (αναμένεται να φτάσει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα). Στην προετοιμασία του Πανιωνίου για τον δύσκολο αγώνα με την «Ένωση» έχουν ενσωματωθεί ήδη όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς, δηλαδή οι Μπανανά, Μανθάτης και Μίκο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς