Σλούκας: Δεν αρκεί μόνο η αμοιβαία αγάπη με τον κόσμο, θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Σλούκας εξήγησε τα δεδομένα για το μέλλον του ενώ αναφέρθηκε και στην αναγνώριση που έχει από όλους ο Ολυμπιακός για τα όσα πέτυχε

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τρεις τίτλους για τον Ολυμπιακό και πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στις ανοιχτές υποθέσεις όπως στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα.

Ο διεθνής έμπειρος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη σε ρ/σ και στον Βαγγέλη Ιωάννου και αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα υποστηρίζοντας πως θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον ενώ παράλληλα μίλησε και για την Ευρωλίγκα κάνοντας την αποτίμηση της σεζόν και ευχαριστώντας τον κόσμο για την ανεπανάληπτη στήριξη και την αγάπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την κορυφαία του στιγμή τη φετινή σεζόν: «Το νικητήριο τρίποντο με την Φενέρ είναι σίγουρα η δική μου κορυφαία στιγμή, ίσως και η κορυφαία γενικά, λόγω της κρισιμότητας. Η Ευρωλίγκα δεν ήρθε, έμεινε μια μικρή πικρία σε μία εκπληκτική χρονιά που κάναμε φέτος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, το είχαμε αγκαλιάσει και μας το έκλεψαν. Αυτό είναι το μπάσκετ και η άγρια ομορφιά του, μένουμε με την πικρία ότι πήραμε τους τρεις από τους τέσσερις τίτλους».

Για το Final Four και τις δύο σερί παρουσίες: «Όταν επέστρεψα στην ομάδα, με τους προέδρους αυτό είχαμε ονειρευτεί. Να πάει η ομάδα στο Final Four και να είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και το καταφέραμε αυτό 100% και είμαστε υπερήφανοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί αναγνωρίζει την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο».

 

Για την προσωπική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο που μπορώ, αυτή είναι η δουλειά μου, γι’ αυτό πληρώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου, αυτούς που ιδρώνω δίπλα τους και αυτούς που πληρώνουν, γιατί έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, προσπαθώ να τους βγάζω ασπροπρόσωπους. Κάποιες φορές το καταφέρνω, κάποιες όχι. Το ότι υπάρχει προσπάθεια να κερδίζει πάντα η ομάδα το κάνουν όλα τα παιδιά, δεν το αναγνωρίζω μόνο σε μένα. Γι’ αυτό η ομάδα -γιατί πρόκειται για ομάδα- κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά».

Για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθούν συζητήσεις, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Τον ευχαριστώ τον κόσμο, αντιλαμβάνομαι την αγάπη του και είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...