Παναθηναϊκός βόλεϊ: Ολοκληρώθηκε η σπουδαία κίνηση με Καρκάσες, ανακοινώθηκε και η Μπελιά

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχηματισμός του ρόστερ του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ Γυναικών.

Οι Πράσινες ανακοίνωσαν τη σπουδαία μεταγραφή της 37χρονης Κουβανής ακραίας Κένια Καρκάσες που αγωνιζόταν στην ιταλική Νοβάρα και προέρχεται από γεμάτη σεζόν με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα, ενώ επισημοποίησαν παράλληλα και τη μεταγραφή της Μαριάννας Μπελιά για δεύτερη λίμπερο μετά από πολυετή παρουσία της 25χρονης σε ΑΕΚ και ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση για την Καρκάσες:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Kenia Carcaces για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Κουβανής ακραίας Kenia Carcases, η οποία αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με την πολυετή εμπειρία της στο κορυφαίο επίπεδο του CEV Champions League.

Η 37χρονη (1.90μ.) ακραία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλική Igor Gorgonzola Novara, κατακτώντας την 3η θέση στο Champions League και την 4η στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Kenia Carcases δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να στείλω τους χαιρετισμούς μου στους φιλάθλους της ομάδας και να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου και τον Σωτήρη Πανταλέων για την εμπιστοσύνη».

Το πλούσιο βιογραφικό της:

2005-06 Hisamitsu Pharmaceutical Springs – Ιαπωνία

2006-11 Ciudad Habana – Κούβα

2013-14 Volero Zurich – Ελβετία

2014-15 Vôlei Nestlé/Osasco – Βραζιλία

2016-17 Volero Zurich – Ελβετία

2017-18 Ageo Medics – Ιαπωνία

2018-20 Èpiù Pomì Casalmaggiore – Ιταλία

2020-21 Bartoccini Fortinfissi Perugia – Ιταλία

2021-22 Megabox Ondulati Del Savio Vallefoglia – Ιταλία

2022-23 Igor Gorgonzola Novara – Ιταλία»

Η ανακοίνωση για την Μπελιά:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαριάννα Μπελιά για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την προσθήκη της 25χρονης (1.65μ.) λίμπερο Μαριάννας Μπελιάς.

Η Μπελιά ξεκίνησε το βόλεϊ το 2008 στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2014 ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας των «κιτρινόμαυρων» και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας.

Η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή! Είναι τεράστια η χαρά που θα βρίσκομαι δίπλα σε τόσο καταξιωμένες αθλήτριες. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Από πλευράς μου θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φυσικά εύχομαι να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία!»

Προηγούμενες ομάδες:

2022-23 ΑΟ Θήρας

2014-22 ΑΕΚ»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Χαιρέκακα άτομα που ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, για εμένα πλέον είναι σαν να μην υπάρχουν» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι «λόγω ηθικής» δεν θα ξανασυνομιλήσει για οτιδήποτε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - Η τοποθέτησή του για το ΣΕΦ και ο επίλογος με «αγάπη και ευημερία»

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη και Κωστούλα η αποστολή για Ατρόμητο – Εκτός οι Μασούρας, Μαρτίνς και Πιρόλα

Δύο 17χρονοι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού με Ατρόμητο - Παραμένει εκτός ο Γιώργος Μασούρας

Εκτός 12άδας του Παναθηναϊκού ο Λορέντζο Μπράουν για τον ημιτελικό με τον Άρη

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην...

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ κόντρα στο Περιστέρι, αυτή είναι η εξάδα των ξένων

Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού για τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός

ΠΑΣ – Ηρακλής 2-1: Ο Μάντζης πλήγωσε τον Γηραιό που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία

Ματς με ένταση, διαμαρτυρίες, φάσεις και τελικά νικητή τον...

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...