26.7 C
Athens

Φαλ: Στο ΣΕΦ είναι πάντα πιο εύκολο, μας δίνει τεράστια ενέργεια

Στη δυναμική που δίνει στον Ολυμπιακό το γεμάτο ΣΕΦ στάθηκε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου ο Μουσταφά Φαλ.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague.

Επόμενη αντίπαλος η Μπάγερν Μονάχου, με τον Μουσταφά Φαλ να μιλάει ενόψει της αναμέτρησης και να στέκεται στην ώθηση που δίνει ο κόσμος σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχε να κάνει και με τη σημασία του αγώνα, αλλά και με τον κόσμο μας. Όταν παίζουμε εδώ είναι πάντα πιο εύκολο, ειδικά όταν είναι κατάμεστο το γήπεδό μας. Αυτό μας δίνει τεράστια ενέργεια», είπε αναφορικά με τη διαφορετική εικόνα στα τρία τελευταία ματς.

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν για να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας: «Πρέπει να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα».

Αν η πρόκριση στην 8άδα «απαλλάσσει» τον ίδιο και τους συμπαίκτες του από τη μεγάλη πίεση: «Δεν νομίζω, γιατί δεν είχαμε καμία πίεση πριν για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς