ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0: Θρίαμβος και ένα όμορφο παραμύθι για τον Τζίμα που έσπασε το ρεκόρ του Κούδα

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Ιωνικό με 6-0, σε ένα παιχνίδι που γράφτηκε μια όμορφη ιστορία καθώς ο Στέφανος Τζίμας έγινε ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών, 1 μηνός και 27 ημερών σπάζοντας το ρεκόρ που διατηρούσε για 59 ολόκληρα χρόνια ο Γιώργος Κούδας.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι το πρόσωπο που συζητάνε όλοι μετά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Ιωνικό που εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τους Ασπρόμαυρους.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για το τελικό 6-0 και έσπασε το ρεκόρ που διατηρούσε ο Γιώργος Κούδας ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 9 ημερών.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και βρέθηκε στο ημίωρο να προηγείται με 4-0. Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Νάρεϊ μόλις στο 2′, με το γύρισμα του να κοντράρει στο Ρομαό και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το διάστημα 24′ με 30′ ήταν το καυτό των γηπεδούχων, με τον Νάρεϊ από σκόρερ να γίνεται δημιουργός και να μοιράζει δύο έτοιμα γκολ σε Κωνσταντέλια που σκόραρε στο 24′ για το 2-0 στην ημέρα που συμπλήρωσε τα 20 έτη του, αλλά και σε Μπράντον Τόμας στο 28′ για το 3-0. Το 4-0 πέτυχε στο 30′ ο Ζίκβοβιτς, ο οποίος με όμορφη λόμπα κρέμασε τον Χουτεσιώτη.

Ο Ιωνικός έμεινε με 10 παίκτες στο 49′ καθώς ο Μασάς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Δικέφαλος έφτασε σε άλλα δύο τέρματα μέχρι το τέλος.

Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 54′ ο Κεντζιόρα έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ το τελικό 6-0 έκανε στο 90+1′ ο Τζίμας με κεφαλιά, γράφοντας ιστορία.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο (58′ Ελ Καντούρι), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (76′ Ρικάρντο), Νάρεϊ (59′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (71′ Τζίμας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Μασάς (46′ Τσίμπσαχ), Αντούνες, Λοβέρα (77′ Πογκοσιάν), Σεμπά (77′ Τσιριγώτης), Μάντζης (77′ Μάνος).

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: Ο Νους τον έστειλε στο -3 από την κορυφή

Ο ΟΦΗ πέταξε στα σκουπίδια για ακόμη ένα παιχνίδι...

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος, κάποιοι θέλουν το ποδόσφαιρο να επιστρέψει σε εποχές παράγκας»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του... εξωδιοικητικού παράγοντα Γιάννη Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για πρωτοφανή αλλοίωση αποτελέσματος και για κάποιους που θέλουν να επιστρέψει το ποδόσφαιρο σε εποχές παράγκας

Ο Λαμίν Σιλά στον Ολυμπιακό: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκρινε το αιώνιο ντέρμπι στην Κ19

Ο νεαρός επιθετικός από τη Γκάμπια υπέγραψε μόλις την περασμένη Πέμπτη το τετραετές του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μέσα σε τρεις μέρες έκανε ντεμπούτο με την Κ19 κρίνοντας μάλιστα τον νικητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-2: Με γκολ σε νεκρό χρόνο οι Ερυθρόλευκοι άλωσαν το Κορωπί για το πρωτάθλημα Νέων

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν το ντέρμπι αιωνίων για τη Super League Κ19 με buzzer beater του Λαμίν κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με γκολ του τερματοφύλακά του

Ολυμπιακός: Η θετική παράδοση στο ΟΑΚΑ, αυτή που θέλει να σπάσει και ο μέσος όρος τερμάτων με γηπεδούχο τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση όταν παίζει στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό αλλά στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο αιωνίων ανεξαρτήτως έδρας μετρά μόλις μία νίκη, κάτι που θέλει να αλλάξει αρχής γενομένης από απόψε

Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο με ηλικιωμένο φίλαθλο του Ολυμπιακού να συγκινείται μπροστά στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια

Η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται...

Ολυμπιακός: Η αύρα του Μουζακίτη και τα στοιχεία που θέλει να έχει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο ΟΑΚΑ για να ανέβει στην κορυφή της Super League: Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ, ο κομβικός Μουζακίτης και το κενό του Τσικίνιο

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: Ο Νους τον έστειλε στο -3 από την κορυφή

Ο ΟΦΗ πέταξε στα σκουπίδια για ακόμη ένα παιχνίδι...

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος, κάποιοι θέλουν το ποδόσφαιρο να επιστρέψει σε εποχές παράγκας»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του... εξωδιοικητικού παράγοντα Γιάννη Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για πρωτοφανή αλλοίωση αποτελέσματος και για κάποιους που θέλουν να επιστρέψει το ποδόσφαιρο σε εποχές παράγκας

Το μήνυμα του Περέιρα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό: «Ψηλά το κεφάλι, δικαιούμασταν περισσότερα»

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο...

Τζιρόνα – Μπιλμπάο 2-1: Ο Γκασανίγκα δεν σταμάτησε να πιάνει πέναλτι και ο Στουάνι εκτέλεσε τους Βάσκους στο 99′

Με απίστευτα δραματικό τρόπο στις καθυστερήσεις, η Τζιρόνα λύγισε...

Η Ρεάλ επέκτεινε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο Ντάνι Καρβαχάλ υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο...