25.9 C
Athens

Σλούκας: «Είμαι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε»

Την επιθυμία του να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε, εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας

Τον ενθουσιασμό του για όλα όσα βιώνει στην Κωνσταντινούπολη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, φανέρωσε ο Κώστας Σλούκας.

Όταν ρωτήθηκε ο 28χρονος διεθνής γκαρντ στο πλαίσιο της media day της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος στην τουρκική ομάδα:

«Φυσικά και ήταν η σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενος που παίζω εκεί. Έχω παίξει τρεις τελικούς Euroleague και έχω πάρει έναν τελικό. Το κλίμα είναι φανταστικό, είναι η «οικογένειά μου», τους αγαπώ όλους εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Φενερμπαχτσέ».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε σχετικά με το αν έχει στο μυαλό του μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα: «100% όχι! Δηλαδή, θέλω να μείνω στη Φενερμπαχτσέ γιατί περνάω καλά, γιατί η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην ελίτ. Έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου, μαζί με πάρα πολλούς παίκτες εκεί, όπως είναι ο Βέσελι, ο Ντατόμε.
Έχουμε δημιουργήσει έναν κορμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους, που έχουμε προπονητές τον Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς