21.1 C
Athens

Η ανωτερότητα του Βαλμπουενά: Συνεχάρη τον Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα

Από στενός φίλος, ο Καρίμ Μπενζεμά μετατράπηκε τα τελευταία χρόνια στον εφιάλτη του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη εκτός Γαλλίας μετά το σκάνδαλο με το sex tape και τον εκβιασμό που υπέστη, υπεύθυνος για τον οποίο κρίθηκε ο πρώην συμπαίκτης του στους τρικολόρ.

Παρά την ταραχώδη σχέση τους και την αποδεδειγμένη στο δικαστήριο εμπλοκή του Μπενζεμά στην υπόθεση που άλλαξε τη ζωή και την καριέρα του Βαλμπουενά, ο παίκτης των ερυθρολεύκων έδειξε ανωτερότητα και φρόντισε να συγχαρεί τον Γάλλο διεθνή για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, διαχωρίζοντας όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους με την ποδοσφαιρική αξία του επιθετικού της Ρεάλ.

«Χαίρομαι για αυτόν, του αξίζει. Στη ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο από το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Έκανε μια καταπληκτική σεζόν. Όταν παίζεις τόσα χρόνια σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και αποδίδεις καλά, δεν θα ήταν αντικειμενικό εκ μέρους μου να πω ότι δεν του αξίζει», σχολίασε ο Βαλμπουενά για τη βράβευση του Μπενζεμά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς