27.9 C
Athens

Βραζιλιάνικη μαγεία

Τη Δευτέρα η δυάδα μας δικαιώθηκε πανηγυρικά (άσο Λεβαδειακού και 2-3 τέρματα στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ) κι όσοι μας εμπιστεύτηκαν έγιναν πλουσιότεροι

Το στοιχηματικό μενού δεν είναι πολύ πλούσιο σήμερα, όμως υπάρχουν ευκαιρίες ταμείου στη Βραζιλία. Θα ξεκινήσουμε από το ματς στο José Pinheiro Borda του Πόρτο Αλέγκρε όπου διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Ιντερνασιονάλ και την Φλαμένγκο. Οι γηπεδούχοι αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους θα αφήσουν ακόμα πιο πίσω την αντίπαλό τους στο κυνήγι της κορυφής. Έδρα και προϊστορία δίνουν προβάδισμα στην Ιντερνασιονάλ.  Από την άλλη έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που ψάχνει αντίδραση και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Το Under 2.5 goals το βρίσκουμε πολύ χαμηλά και δεν αξίζει το ρίσκο στο 1,48. Απεναντίας το ρίσκο του G/G που δίνει 2,20 στην Bwin αξίζει της προσοχής μας και ας μην το επιβεβαιώνουν συχνά.

Πάμε και στην Σεάρα, η οποία ψάχνει να δώσει αξία στο διπλό που έκανε την περασμένη βδομάδα, κόντρα στην Φλαμένγκο. Εννοείται πως η Κορίνθιανς είναι μία ομάδα σκληρή, που δεν χαμπαριάζει από καυτές έδρες. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με πολύ πάθος κι ένταση και περιμένουμε… γκολ. Μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το G/G με απόδοση 2,25 στην Bwin και γι’ αυτό σας το προτείνουμε.

To FWS.GR και η ομάδα του Stoiximaview σας καθοδηγούν μεθοδικά κι αποτελεσματικά σε κέρδη καθημερινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και σίγουρα δεν θα χάσετε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς