27.6 C
Athens

Ο Μπουζούκης θύμισε… Λάζαρο!

Σκοράροντας και στο δεύτερο παιχνίδι του ως βασικός με τον Παναθηναϊκό, ο νεαρός άσος επανέλαβε ό,τι έκανε τελευταίος με το «τριφύλλι» ο Χριστοδουλόπουλος το 2008-09!

Όλοι μιλούν για τον Γιάννη Μπουζούκη, μια και σκόραρε και εναντίον της Λαμίας, δίνοντας προσωρινό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός, όμως, δημιούργησε κι ένα ωραίο στατιστικό: σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του ως βασικός στο πρωτάθλημα (πέρυσι είχε 4 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή) κάτι που είχε να συμβεί με παίκτη του «τριφυλλιού» από το 2008-09, με τελευταίο τον… Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!

Ο νυν άσος του Ολυμπιακού είχε αργήσει να καθιερωθεί στην εντεκάδα του Παναθηναϊκού, σκόραρε όμως στα δύο πρώτα παιχνίδια του ως βασικός: στο 2-3 από τον Εργοτέλη στις 29 Οκτωβρίου 2008 και στο 3-0 επί της ΑΕΛ στις 7 Μαρτίου 2009. Και στα δύο ματς, ο Λάζαρος είχε πετύχει από ένα γκολ.

Την ίδια χρονιά είχε πετύχει το ίδιο και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο υψηλόσωμος κυνηγός είχε πετύχει δύο γκολ στο εντός έδρας 3-0 επί του Θρασύβουλου στις 22 Νοεμβρίου 2008 και στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, επίσης εντός έδρας, στις 29 Νοεμβρίου 2008.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς