26.7 C
Athens

Δεν θα στραβοπατήσει η «Γιούβε»

Τρίτη στροφή για το ιταλικό πρωτάθλημα και η Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Πάρμα, που επέστρεψε στην κατηγορία, ύστερα από απουσία αρκετών ετών. Oι γηπεδούχοι έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους, σε σχέση με τους «μπιανκονέρι». Αυτό φυσικά δεν τους εμποδίζει να πιστεύουν πως μπορούν ν’ αποσπάσουν κάτι καλό από το συγκεκριμένο ματς. Η ομάδα του Αλέγκρι λογικά θα πάρει τους βαθμούς της νίκης, όμως δεν βρίσκουμε αξία στο διπλό. Αντίθετα είναι πολύ ελκυστικό το Under 2,5 goals, σημείο με απόδοση 2,20 στην Bwin. Οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν πολύ, ενώ η Γιούβε πιστεύουμε θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Πάμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεθεί τον ΠΑΣ Γιάννενα και θέλει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το ρυθμό του ματς και να εκμεταλλευτούν παράλληλα την κούραση των Πειραιωτών. Η ομάδα του Μαρτίνς είναι το μεγάλο φαβορί και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά για να ασχοληθούμε και θα προτείνουμε το συνδυαστικό άσο & N/G σε απόδοση 1,72 στην Bwin.
To FWS.GR και η ομάδα του Stoiximaview σας καθοδηγούν μεθοδικά κι αποτελεσματικά σε κέρδη καθημερινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και σίγουρα δεν θα χάσετε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς