26.3 C
Athens

Πολύ κοντά στον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να κλείσει τη front line του είναι ο Παναθηναϊκός καθώς βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Οι Πράσινοι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη προκειμένου τα επόμενα 24ωρα να κλείσει θετικά η υπόθεση και ο Γκουντάιτις να γίνει ο επόμενος που αποκτάται μετά τους Γουόλτερς, Άντριους, Λι, Π. Καλαϊτζάκη, Γκριγκόνις και Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Λιθουανός σέντερ (28χρ./2,08μ.) αγωνιζόταν στη Ζενίτ μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και είναι ελεύθερος στην αγορά ενώ νωρίτερα έπαιζε στην Αρμάνι Μιλάνο για μια τριετία (2017-2020). Πρόκειται για έναν βαρύ παίκτη στη θέση «5» που μπορεί να συμπληρώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που τον ταλαιπώρησε πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Πριν τον αποκλεισμό των ρώσικων συλλόγων, ο Γκουντάιτις είχε καταγράψει κατά μέσο όρο 6,7 πόντους και 4,2 ριμπάουντ ανά 19:04 συμμετοχής ενώ στη EuroLeague έχει μέσο όρο στην καριέρα του 8,9 πόντους με 60,6% στο δίποντο και 4,9 ριμπάουντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς