25.6 C
Athens

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού – ΤΣΣΚΑ για Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την ΤΣΣΚΑ, ο Γκριγκόνις βρήκε τη χρυσή τομή με τους Μοσχοβίτες για την αποχώρησή του και θα είναι παίκτης των Πράσινων για τα επόμενα δύο χρόνια

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριους Γκριγκόνις καθώς την Τετάρτη (13/7) οι Πράσινοι κατέληξαν σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη μεταγραφή του 28χρονου σούτινγκ γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ένα ποσό στους Μοσχοβίτες για να σπάσει το συμβόλαιο του Γκριγκόνις (το οποίο είχε ισχύ για άλλα δύο χρόνια) και ο Λιθουανός έδωσε τη συγκατάθεσή του για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Ελλάδα για τους Πράσινους.

Ο Γκριγκόνις από την πλευρά του φρόντισε να έρθει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ προκειμένου οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θα είναι διετές και η πράσινη ΚΑΕ για όλο το… πακέτο θα δώσει περίπου 2.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 19:21 συμμετοχής στη EuroLeague, 8,5 πόντους με 43% στο τρίποντο καθώς και 1,9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις – εκεί όπου έφτιαξε το όνομά του – αλλά και στην Άλμπα Βερολίνου (μεταξύ άλλων).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς