31.3 C
Athens

Ξένο ενδιαφέρον για στόπερ

Πρόταση για κεντρικό αμυντικό του ρόστερ του έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός

Καλή η μεταγραφολογία και οι αφίξεις, όμως ο μεγάλος βραχνάς των ερυθρολεύκων για το φετινό καλοκαίρι είναι αυτός των αποχωρήσεων. Σχεδόν… μια ντουζίνα παιχτών έχει μαζευτεί στο Ρέντη, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να βρει τρόπο να τους ξεφορτωθεί.

Το κέντρο της άμυνας των ερυθρολεύκων απαρτίζεται αυτή τη στιγμή από τους Σισέ, Νικολαόυ, Ένγκελς και Βούκοβιτς. Οι ερυθρόλευκοι δε θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση των δύο τελευταίων, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά. Μην ξεχνάμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι, Ένγκελς και Βούκοβιτς κόστισαν συνολικά στον Ολυμπιακό κοντά 10 εκατομμύρια ευρώ. Εύλογα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν προτίθεται να τους… ξεπουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες, έχει φτάσει στην Αλεξάνδρας πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για έναν εκ των στόπερ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Δίχως να προκύπτει το όνομα αυτού, πιθανότατα, ο λόγος γίνεται για έναν εκ των δύο προαναφερθέντων. Ο μεν Ένγεκλς έχει καλό όνομα στην πιάτσα, ενώ το όνομα του συνδέθηκε πρόσφατα με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ο δε Βούκοβιτς που αγωνίστηκε το δεύτερο μισό ως δανεικός στην Ελλάς Βερόνα έχει φτιάξει καλό όνομα στην Ιταλία και ενδεχομένως να προκύψει πρόταση για τις υπηρεσίες του.

Σύντομα, πάντως, αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το στρατόπεδο, δεδομένης και της επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριληφθεί ένας ακόμη στόπερ στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Προκειμένου λοιπόν να μην προκληθεί… υπεραριθμία, είναι βέβαιο πως κάποιος από τους υπάρχοντες θα χαιρετίσει σύντομα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς