Λουτσέσκου: Όσες φορές αντιμετωπίσαμε τον Άρη ήμασταν πιεσμένοι λόγω της Ευρώπης, τώρα θα είναι αλλιώς

ΠΑΟΚ και Άρης συνθέτουν το πρώτο από τα δύο σημερινά ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ σε ένα παιχνίδι στην Τούμπα που μπορεί να κρίνει πολλά αναφορικά με την 2η θέση αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό οι Κίτρινοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί και με μικρό πλεονέκτημα έναντι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο κόλπο της τετράδας.

Σε αυτά τα πλαίσια και λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην Τούμπα (18:30) ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να μετρήσει τις επιστροφές από τραυματισμούς ώστε αυτοί να ενταχθούν άμεσα ξανά στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, ενώ υπογράμμισε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη δίχως την πίεση της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί: «Είναι μια κατάσταση που έχω αναλύσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ.

Όταν δίνεις πολλά παιχνίδια με ένταση, είναι λογικό κάτι να χάνεις. Αυτό που με απασχολεί είναι να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε πίσω, οπότε αυτό που κοιτάμε για το παιχνίδι με τον Άρη είναι να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Κοιτώντας και τον τελικό, να δούμε και ποιοι θα είναι μαζί μας για να έχουμε όσο το δυνατόν ένα πιο δυνατό γkρουπ».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο παιχνίδι με τον Άρη: «Τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τον Άρη, ήταν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Είναι η πρώτη φορά που τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο ίσα. Σε ότι έχει να κάνει με τα playoffs, γενικότερα οι ομάδες παίζουν με πολύ άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά κλειστά, διότι υπάρχει και ο φόβος της ήττας και τι μπορεί να κοστίσει αυτό».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...