33.3 C
Athens

Ολυμπιακός – Μονακό: Οι οδηγίες της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους για το Game 5

Οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι οι οπαδοί των Πειραιωτών ενόψει του ιστορικού αποψινού ματς κόντρα στη Μονακό

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα ακόμη μεγάλο ματς, επιδιώκοντας τη νίκη που θα τον στείλει στο ενδέκατο φάιναλ φορ της ιστορίας του, πέμπτο την τελευταία 11ετία και έβδομο στην εποχή των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που δεν αφήνει σε κανέναν περιθώρια λάθους. Όχι μόνο σε όσους θα παίξουν στο παρκέ, αλλά και σε εκείνους που θα «παίξουν» από την εξέδρα. Για τον λόγο αυτό, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι οι οπαδοί των Πειραιωτών.

https://athlosnews.gr/olybiakos-monako-o-afoplismos-ton-trion-pou-odigei-sto-veligradi/

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την 5η αναμέτρηση των Play Offs με την Μονακό (04/05, 21.30), να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

Αντίθετα, όσοι ΔΕΝ διαθέτουν εισιτήριο, παρακαλούνται να ΜΗΝ προσέλθουν στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας παραμένει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Πάμε μαζί και δυνατά για την πρόκριση!

Στηρίξτε την ομάδα μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την δύναμη της φωνής σας και βοηθήστε την να κλείσει τη θέση της στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς