26.7 C
Athens

Γκολ σε Τούμπα και Φίλιπς Στάντιον

Επιβεβαιωθήκαμε στο απόλυτο με την ΑΕΚ χθες και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι μετά το 1-1 της Λισαβόνας, έφεραν το ζευγάρι στα ίσα, όμως γνωρίζουν καλά, πως αν θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League, πρέπει να κρατήσουν την εστία του Πασχαλάκη ανέπαφη. Εγχείρημα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Η Μπενφίκα έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά κι είναι σε καλύτερο επίπεδο από την ελληνική ομάδα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο να διαβαστεί στοιχηματικά. Θα ποντάρουμε στο G/G που δίνει απόδοση 1,95 στην Bwin, ενώ και το διπλό 2,35 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία, μπορεί να μας αποφέρει κέρδος.

Τώρα στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν μετά το 2-3 του πρώτου αγώνα ενάντια στην Μπάτε Μπορίσοφ είναι σχεδόν στον επόμενο γύρο του Champions League. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ είναι σε μεγάλη φόρμα, βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι το φαβορί του ζευγαριού. Οι Λευκορώσοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για την ανατροπή, όμως οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Ο άσος & και το Over 2,5 goals με απόδοση 1,95 στην Bwin, μας καλύπτει απόλυτα.

To FWS.GR και η ομάδα του Stoiximaview σας καθοδηγούν μεθοδικά κι αποτελεσματικά σε κέρδη καθημερινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και σίγουρα δεν θα χάσετε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς