26.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Αγκιμπού Καμαρά και Ροντρίγκες, αλλά χωρίς Ονιεκούρου στην Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει ξανά σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που του έλειψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ δεν έχει σημαντικές απουσίες ενόψει του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία είναι γεμάτη επιστροφές!

Συγκεκριμένα, ξανά στη διάθεση του βρίσκονται οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος και Μπουχαλάκης που είναι 100% έτοιμοι, ενώ συμπεριλήφθηκαν και οι Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα. Εκτός έμειναν ο Ονιεκούρου παρότι επέστρεψε, ο Καρμπόβνικ, ο Λοβέρα καθώς και οι Κούντε, Σισέ που βρίσκονται στο τουρνουά του Καμερούν με τις εθνικές ομάδες τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς