30.2 C
Athens

Αγκιμπού Καμαρά: «Νιούκαστλ και Λίβερπουλ για το φαινόμενο της Γουινέας!»

Γαλλικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει ως «φαινόμενο της Γουινέας» τον Αγκιμπού Καμαρά, αναφέρεται στη «σκληρή στις διαπραγματεύσεις» διοίκηση του Ολυμπιακού και θεωρεί ότι ο Αφρικανός θα παραχωρηθεί για περισσότερα από 15 εκ. ευρώ

Η παρθενική επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του Αγκιμπού Καμαρά εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και ήδη οι σειρήνες από το εξωτερικό – και δη από την Αγγλία – χτυπούν πιο δυνατά το τελευταίο διάστημα!

Το footmercato παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα στον 20χρονο μεσοεπιθετικό τον οποίο χαρακτηρίζει «φαινόμενο της Γουινέας» μεταξύ άλλων, ενώ τονίζεται πως ο Ολυμπιακός άδραξε την ευκαιρία και τον έκανε δικό του από τη στιγμή που ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Λιλ.

 

Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ομάδες που ενδιαφέρονται κάνοντας λόγο για «ντουζίνα». «Θυμίζει τον συμπατριώτη του Ναμπί Κεϊτά και θα είναι ένα από τα αστέρια της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα και όλοι οι σκάουτερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα αποκλειστικά πάνω του», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι η Λίβερπουλ η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα θα επιμείνει – ήδη τον έχει τσεκάρει – ενώ τονίζεται πως η Νιούκαστλ τον τσεκάρει για το καλοκαίρι αφού δεν θα αποχωρήσει δεδομένα τον χειμώνα.

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού που είναι πάντα σκληρή στις διαπραγματεύσεις δεν θα διστάσει να αυξήσει τις απαιτήσεις της πάνω από τα 15.000.000 στα οποία κοστολογείται ήδη ο παίκτης, με τη Λιλ να μετανιώνει που δεν πίστεψε στις ικανότητες του Αφρικανού», κλείνει το σχετικό δημοσίευμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς