27.1 C
Athens

Πανιώνιος: Εκτός αποστολής ο Άλμπεργκ!

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου δεν «χωρούσε» στο 3-4-3 του Ζοζέ Ανιγκό στα φιλικά και τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ

Αυτό είναι είδηση, όσο κι αν το πράγμα φαινόταν από τα τελευταία φιλικά. Ο Ρόλαντ Άλμπεργκ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός για τον οποίο ο Πανιώνιος έκανε οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ζοζέ Ανιγκό για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον ΟΦΗ (Κυριακή 19:15, στη Νέα Σμύρνη)!

Στο 3-4-3 που εφάρμοσε στα τελευταία φιλικά ο Ανιγκό, ο Άλμπεργκ είχε μείνει εκτός βασικού σχήματος, μια και είναι κλασικό «δεκάρι» ή κρυφός κυνηγός. Δεν έχει ούτε την ταχύτητα για να καλύψει χώρους ή να μαρκάρει, όπως απαιτείται από τους δύο κεντρικούς μέσους που πρέπει να είναι… πολυεργαλεία. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται ούτε για τον πάγκο, προκαλεί έκπληξη -αν και δύσκολα θα θεωρηθεί προάγγελος άλλων εξελίξεων.

Εκτός έμεινε και ο τραυματίας, Γιάννης Οικονομίδης, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μαξίμ Ντε Ταντέο, ο οποίος δεν έκανε τη χειρουργική επέμβαση στον καρπό και θα αγωνιστεί, αν χρειαστεί, με νάρθηκα. Διαθέσιμος είναι και ο Ουρουγουανός, Σεμπαστιάν Πίρις, όπως και ο τερματοφύλακας, Ζερεμί Μαλέρμπ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό.

Αναλυτικά η 18άδα: Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντέο, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς