Volley League Γυναικών: Η Μερτέκη MVP της 14ης αγωνιστικής

Η Ευαγγελία Μερτέκη συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή στη Σαντορίνη απέναντι στον ΑΟ Θήρας (1-3) και αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Η 30χρονη ακραία σημείωσε 18 πόντους (2 άσσοι, 1 μπλοκ) και είχε εξαιρετική υποδοχή βοηθώντας τη Λι να μοιράσει καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν την διάκριση, αλλά και που βοήθησα την ομάδα μου σε μια σημαντική νίκη. Η διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, καθώς όλα τα κορίτσια βοήθησαν για αυτό. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά σε μερικά κρίσιμα κάναμε κάποια λάθη. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να τα διορθώνουμε και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατές. Χαιρόμαστε που κλείσαμε το 2021 με μια νίκη», ανέφερε η έμπειρη ακραία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: «Η Ευαγγελία Μερτέκη του Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε KYANA MVP της 14ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών. Η διεθνής ακραία του Δικεφάλου στο ντέρμπι κόντρα στον Α.Ο. Θήρας στη Σαντορίνη ήταν η πρώτη σκόρερ με 18 πόντους (15/38 επ., 2 άσσους, 1 μπλοκ), έχοντας μόλις δύο λάθη στην υποδοχή σε 22 προσπάθειες.

H Ευαγγελία Μερτέκη γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 1991 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην Σταυρούπολη και στη συνέχεια αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στους Μακεδόνες. Το 2013 μετακόμισε στην Αθήνα και φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το 2017 δοκίμασε τις δυνάμεις της στο εξωτερικό και αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Μαρσάλα.

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Α.Ο. Θήρας και από το 2020 βρίσκεται στον Π.Α.Ο.Κ.»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του

Μπαρτζώκας: Δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους 10 μήνες, να κρατήσουμε ζωντανό το κίνητρο όλων

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού ξεκαθάρισε ότι στους 10 μήνες μίας απαιτητικής σεζόν «δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά», μίλησε και για τη διαχείριση των ξένων παικτών που για την ώρα δεν τον δυσκολεύει

Παπανικολάου: Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ως αρχηγός του Ολυμπιακού στη...

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ

Δείτε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube τη συνέντευξη Τύπου του Super Cup, που φιλοξενείται στη Ρόδο

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Οσμάν η επτάδα των ξένων για το Σούπερ Καπ

Χωρίς τον Τσεντί Οσμάν θα παραταχθεί στο επερχόμενο Σούπερ...

Θύρα 7 για μεταγραφή Γιαζιτζί: «Τον ενημερώνουμε πως όποιος είναι μέλος του Ολυμπιακού απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Με ανάρτησή της η Θύρα 7 τοποθετήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζιτζί στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας «απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Η πρώτη αποστολή του Πουρσαϊτίδη στον Βόλο

Με 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Βόλου για...

Παρί – Ρεν 3-1: Μπαρκολά λαμπρός οδηγεί τους πρωταθλητές

Με κορυφαίο για ακόμη ένα παιχνίδι τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά,...

Μίλαν – Λέτσε 3-0: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους ανεβασμένους Ροσονέρι (vid)

Η Μίλαν έστησε πάρτι νίκης απέναντι στην Λέτσε για...

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του