26.7 C
Athens

Εύκολο ταμείο, συνεχίζουμε με Super League

Άλλη μία δυάδα μας επιβεβαιώθηκε χθες και τα ταμεία συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Σήμερα έχουμε την πρεμιέρα της Super League και εμείς θ’ ασχοληθούμε στοιχηματικά με τους Ευρωπαίους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Θα ξεκινήσουμε με την πρωταθλήτρια Ελλάδος, όπου θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ουζουνίδη είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Γιαννιώτες, όμως θα κοιτάξει να το κάνει με την λιγότερη δυνατή ενέργεια. Βλέπετε την προσεχή Τρίτη υπάρχει η ρεβάνς με την Βίντι για τα playoff του Champions League, όπου κρίνονται πολλά. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα κοιτάξουν να υπνωτίσουν τους “κιτρινόμαυρους” και να τους κλέψουν βαθμό ή βαθμούς. Θα ποντάρουμε στον 1 και N/G που δίνει 1,80 στην Bwin.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου σκέφτονται από τώρα το ματς με την Μπενφίκα, όμως προέχει ο Αστέρας Τρίπολης και το πρωτάθλημα. Οι “Αρκάδες” δεν είναι κακή ομάδα και σίγουρα θα βάλουν δύσκολα στους Κυπελλούχους Ελλάδος. Περιμένουμε ματς ελεγχόμενου ρυθμού, γι’ αυτό θα καταφύγουμε στη λύση του 1/1, που δίνει 1,75 στην Bwin.

Έχουμε “βαρεθεί” να το γράφουμε τις τελευταίες μέρες, όμως βλέπετε και μόνοι σας, πως αν μας εμπιστεύεστε δεν θα χάσετε. Αντίθετα μόνο να κερδίσετε έχετε από τις προβλέψεις της stoiximaview.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς