Φωτογραφίες-ντοκουμέντο αποδεικνύουν την «ενοχή» της Άζια Αρτζέντο

Στο κρεβάτι με τον 17χρονο Τζίμι Μπένετ • Τα sms που «καίνε» την 42χρονη ηθοποιό • Ο Αντονι Μπουρντέν τον είχε πληρώσει για να σιωπήσει

Μεγάλη έκταση έχει πάρει πλέον η υπόθεση της Άζια Αρτζέντο η οποία κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση του 17χρονου Τζίμι Μπένετ. Μία μέρα μετά την δική της άρνηση για τα γεγονότα, έρχονται ντοκουμέντα από το TMZ, με φωτογραφία τους στο κρεβάτι και μηνύματα της ηθοποιού, όπου αποδεικνύεται ότι είχαν σεξουαλική επαφή.

Η ίδια υποστήριξε στην ανακοίνωσή της ότι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα και πως υπάρχει μόνο η μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από τους New York Times. Μάλιστα, εξήγησε ότι τα 380.000 δολάρια που φέρεται να έδωσε στον Τζίμι Μπένετ, δεν αφορούσαν εξωδικαστικό συμβιβασμό ή λεγόμενο hush payment. Ήταν απλώς μια οικονομική βοήθεια από εκείνη και τον Άντονι Μπουρντέν (τον διάσημο σεφ που αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο και ήταν τότε σύντροφός της) στον Μπένετ που αντιμετώπιζε δυσκολίες.

Το TMZ έρχεται να καταστήσει σαθρούς τους ισχυρισμούς της Άζια Αρτζέντο. Με αναρτήσεις του στο Twitter και εκτενές θέμα, παρουσιάζει φωτογραφία της Αρτζέντο με τον Μπένετ στο κρεβάτι, αλλά και μηνύματα που αντάλλαξε με άγνωστο πρόσωπο, όπου παραδέχεται την σεξουαλική επαφή.

Όπως φαίνεται στα μηνύματα, η Άζια Αρτζέντο ομολογεί ότι έκανε σεξ με τον Μπένετ, αλλά δεν γνώριζε εκείνη τη στιγμή ότι είναι 17 ετών. Αναφέρει επίσης και ότι μαζί με τον Μπουρντέν προσέλαβαν έναν προσωπικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον Μπένετ και λέει ότι έχει 80 σελίδες για εκείνον. Το τι περιλαμβάνουν αυτές είναι άγνωστο.

Πάντως, η Αρτζέντο ρίχνει όλο το φταίξιμο στον Μπένετ, λέγοντας πως αυτός είναι που της ρίχτηκε. Επιπλέον, υπάρχουν μηνύματά της με τον Μπουρντέν όπου ο Μπένετ αναφέρεται ως «γάιδαρος», προφανώς για να μην καταλαβαίνει κανείς που αναφέρονται.

Η υπόθεση μοιάζει να έχει πολύ δρόμο μπροστά της πλέον και η γυναίκα που ηγείται του κινήματος #MeToo θα πρέπει να δώσει καλύτερες και αληθινές εξηγήσεις αυτή τη φορά!

Ο Αντονι Μπουρντέν πλήρωσε 380.000 δολάρια τον ανήλικο για να σιωπήσει

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν ήταν εκείνος που κατέβαλε τελικά το αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό των 380.000 δολαρίων στον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, προκειμένου να τον πείσει να μην καταθέσει μήνυση εναντίον της Άζια Αρτζέντο (τότε ερωμένης του εκλιπόντος σεφ) κατηγορώντας την για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του όταν ήταν μόνο 17 ετών.

Σε δήλωση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ιταλίδα ηθοποιός διέψευσε κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με το νεαρό αγόρι, το οποίο -σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έφεραν στο φως οι New York Times- κατηγορεί την Αρτζέντο ότι τον αποπλάνησε το 2013, με αποτέλεσμα να υποφέρει τα επόμενα χρόνια από πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με την εκδοχή της 42χρονης σήμερα ηθοποιού, ο νεαρός Τζίμι Μπένετ προσέγγισε την ίδια και τον τότε σύντροφό της Άντονι Μπουρντέν (ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο) ενώ είχε ήδη ξεσπάσει το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν και η Αρτζέντο είχε μιλήσει ανοιχτά για τον βιασμό της από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, πέντε χρόνια μετά τη φημολογούμενη επίθεση. Στόχος του ήταν να εκβιάσει το ζευγάρι, γνωρίζοντας την οικονομική επιφάνεια του διάσημου σεφ, ώστε να τους αποσπάσει χρήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ισχυρίζεται η Αρτζέντο, απείλησε την ίδια και τον τότε σύντροφό της ότι θα δήλωσε σε εφημερίδες πως και η ίδια τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, κάτι που φυσικά θα προκαλούσε τεράστιο σκάνδαλο.

«Ο Άντονι επέμεινε να χειριστούμε ιδιωτικά το ζήτημα. Αυτό εξάλλου ήθελε και ο Μπένετ. Ο Άντονι φοβόταν την αρνητική δημοσιότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το άτομο, που θεωρούσε επικίνδυνο, εις βάρος μας. Αποφασίσαμε να δείξουμε συμπόνια στον Μπένετ και να του παρέχουμε την βοήθεια που ζητούσε. Ο Άντονι ανέλαβε προσωπικά να ενισχύσει τον Μπένετ οικονομικά, με τον όρο ότι δεν θα παρενέβαινε ξανά στη ζωή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή της η Αρτζέντο.

Η ηθοποιός, μια από τις πιο ηχηρές κατηγόρους του Γουάινστιν, ισχυρίζεται ότι η σχέση της με τον νεαρό (ο οποίος μάλιστα στα εφτά του χρόνια είχε υποδυθεί και τον γιο της σε μια ταινία) ήταν πάντα αποκλειστικά φιλική, και ότι μαζί με τον Μπουρντέν αποφάσισαν να υποκύψουν στον εκβιασμό του λόγω… «συμπόνιας».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...