25.6 C
Athens

Εθνική Γερμανίας: Αμφίβολοι οι Ρούντιγκερ και Γκουντογκάν ενόψει Αγγλίας

Η Αγγλία φιλοξενεί αύριο το απόγευμα (29/06, 19:00) την Γερμανία στο, για πολλούς, πιο ξεχωριστό ζευγάρι της φάσης των «16» του Euro.

Το Γουέμπλεϊ φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται για μία ιστορική ημέρα, που εν πολλοίς είναι ικανή για να καθορίσει και το «μέλλον» των δύο ομάδων στο τουρνουά.

Άγγλοι και Γερμανοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νοκ-άουτ αναμέτρηση και είναι βέβαιο ότι θα δώσουν όσα έχουν στο χορτάρι για να εξασφαλίσουν το «χρυσό» εισιτήριο για την οκτάδα, εκεί όπου θα συναντήσουν μία εκ των Σουηδία – Ουκρανία.

Τα «Πάντσερ» στην τελευταία τους προπόνηση επί γερμανικού εδάφους λίγο πριν το ταξίδι  για το Λονδίνο είδαν τους Ρούντιγκερ και Γκουντογκάν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι της Τρίτης.

Ο Λεβ θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές του σήμερα Δευτέρα επί αγγλικού εδάφους και εφόσον οι δύο προαναφερθέντες μείνουν και πάλι εκτός προγράμματος, τότε η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ θα είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς