25.7 C
Athens

Σάντος: Αν πετύχουμε τη Γερμανία στον τελικό, θα τη νικήσουμε

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος ηττήθηκε με 4-2 από τη Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ στο ματς για τη δεύτερη αγωνιστική έκτου ομίλου του Euro και μετά την «παληκαρίσια» ισοπαλία που απέσπασε η Ουγγαρία από τη Γαλλία μπαίνει σε μπελάδες μέχρι και για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο γνωστός, στο ελληνικό κοινό, Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο η ομάδα του να μείνει εκτός των νοκ-άουτ και κάνει ήδη σχέδια για τον τελικό του Γούεμπλεϊ.

Εκεί που, εφόσον η ομάδα του προκριθεί και βρει στο δρόμο της ξανά τα «Πάντσερ», τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και με καλύτερη κατάληξη για την Πορτογαλία, σύμφωνα πάντα με τον Σάντος.

«Μετά το ματς υπήρξε απογοήτευση. Οι παίκτες μου παίζουν σε μεγάλες ομάδες, έχουν κερδίσει τρόπαια, έχουν χάσει και τελικούς. Εγώ είμαι έμπειρος να γνωρίζω πότε να μιλάω και πότε όχι.», είπε ο Σάντος για να προσθέσει αναφορικά με το «μέλλον» της διοργάνωσης.

«Ο όμιλος είναι ακόμη ανοικτός, δεν θέλω να κάνω σενάρια. Είμαστε ανάμεσα στις 10 καλύτερες εθνικές του κόσμου, το λέω και το πιστεύω. Δεν μπορεί να πιστεύουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας με τη Γερμανία ότι είμαστε εμείς το φαβορί.

Η Γερμανία ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρξει τελικός Πορτογαλία – Γερμανία θα νικήσουμε».

Πάντως μετά την «τεσσάρα» στο Μόναχο δε φάνηκε να είναι και τόσο ψύχραιμος, καθώς ο φακός τον έπιασε να καπνίζει και να μονολογεί εκνευρισμένος έξω από το Αλιάντς Αρίνα.

https://athlosnews.gr/anisychos-o-santos-meta-tin-tessara-apo-tin-germania-anapse-tsigaro-kai-monologoyse-vid/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς