35.3 C
Athens

Γκι Ρου: Ο Σισέ ήταν ένας Εμπαπέ, που έσπασε δύο φορές το πόδι του

Τον Τζιμπρίλ Σισέ εκθείασε σε συνέντευξή του ο Γκι Ρου, με τον θρυλικό Γάλλο τεχνικό να υποστηρίζει πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα αν δεν είχε υποστεί τραυματισμούς, ενώ τον συνέκρινε με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τον Γκι Ρου, ο οποίος έκατσε για 44 ολόκληρα χρόνια στον πάγκο της Οσέρ υπήρχε ένας παίκτης που είναι ισάξιος του Κιλιάν Εμπαπέ και αυτός είναι ο Σισέ. Μάλιστα, υποστήριξε πως αν είχε αποφύγει τους τραυματισμούς του θα είχε αφήσει εποχή.

«Είχε σπουδαία καριέρα. Κατέκτησε το Champions League με τη Λίβερπουλ έχοντας σπάσει προηγουμένως το πόδι του. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένας Εμπαπέ που έσπασε δύο φορές το πόδι του. Ήταν πιο γρήγορος από τον Εμπαπέ, αλλά ελαφρώς πιο κάτω σε επίπεδο στο παιχνίδι του σε σύγκριση με τον Εμπαπέ.

Ήταν όμως καλός σκόρερ που ξεπέρασε αρκετές φορές το φράγμα των 25 τερμάτων σε μία σεζόν. Ήταν φανταστικός παίκτης. Είχε εκπληκτικές ικανότητες σε ό, τι αφορά τη φυσική του κατάσταση, ενώ είχε παρόμοια νοοτροπία και συγκέντρωση με αυτή που έχει ο Εμπαπέ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκι Ρου στο «TV5MONDE».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς