28.9 C
Athens

Επίσημο: Αναβλήθηκε ο δεύτερος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/5), περίπου δυόμισι ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (14:30), η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Μετά την απόφαση-«ντροπή» της ΚΕΔ που ανήκει στην ΕΟΚ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την αναβολή της δεύτερης αναμέτρησης για τη σειρά των τελικών του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Είναι χαρακτηριστικό της ασέβειας προς τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν το πρωί της Κυριακής (16/5), στις 10:45, για την αναβολή του δεύτερου τελικού και ενώ τα μέλη της αποστολής κατευθυνόνταν προς το ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί για τον αγώνα και να μεταβεί όλη μαζί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ τις 16/5 για την Δ’ φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αναβάλλεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς