30.2 C
Athens

ΕΟΚ: «Μαγειρεύει» νέο σκάνδαλο και αναβολή του δεύτερου τελικού!

Νέο σκάνδαλο βρίσκεται προ των πυλών στο γυναικείο μπάσκετ με την ΕΟΚ να κάνει ό,τι γουστάρει!

Το «μαγείρεμα» στους φετινούς τελικούς δεν έχει προηγούμενο στην Α1 μπάσκετ Γυναικών και η παραπαίουσα ΕΟΚ παρουσιάζεται έτοιμη να αναβάλει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, που είναι προγραμματισμένο στην έδρα του Παναθηναϊκού, το μεσημέρι της Κυριακής (16/5, 14:30), βάζοντας στον «πάγο» την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας, που στηρίζουν εδώ και χρόνια το βρώμικο «σύστημα» που έχει διαλύσει το ελληνικό μπάσκετ, διαρρέουν (προφανώς, «εκτελώντας» άνωθεν εντολές) πως η τελική σειρά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδεύει προς αναβολή μέχρι να τελεσιδικίσει από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα η υπόθεση με την τελευταία φάση του αγώνα! Τι και αν φαίνεται ξεκάθαρα πως το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο, μία πεντακάθαρη φάση οδηγεί στην αναβολή του δεύτερου τελικού, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (16/5).

Μάλιστα, η ΕΟΚ φέρεται μέσα στην ημέρα (14/5) να ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα στη Λεωφόρο με συνέπεια ολόκληρη η σειρά να πάει πίσω χρονικά! Με τον Ολυμπιακό να έχει το μομέντουμ με δύο σερί νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ χρειάζεται μόλις μία νίκη ακόμα προκειμένου να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως θα πρόκειται για ένα ακόμα σκάνδαλο μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η απόφαση που θα λάβει για την ένσταση του Παναθηναϊκού αναφορικά με την τελευταία φάση του πρώτου τελικού αγώνα, δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, τη διεξαγωγή του ματς της Κυριακής (16/5).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς