26 C
Athens

Διαιτησία: Το πρόγραμμα του σεμιναρίου της Super League που ξεκινά στις 17/8

Η Super League ξεκινά σε έντεκα μέρες και η ελληνική διαιτησία είναι στο πόδι. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του σεμιναρίου που ξεκινά την Παρασκευή 17/8 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 21/8…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ AΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, 2018-2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

Αύγουστος 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ & ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 

Αγαπητοί Διαιτητές/Βοηθοί Διαιτητές/Παρατηρητές,

Στις 31 Ιουλίου 2018 ολοκληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ανέλαβα ως Επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο αυτό, 365 μέρες μετά, είναι καιρός να κάνουμε απολογισμό των δραστηριοτήτων μας και να επισημάνουμε τους τρόπους που θα λειτουργήσουμε μελλοντικά.

 

Δραστηριότητες μέχρι σήμερα

Το πεδίο δραστηριοτήτων μας περιλαμβάνει συνοπτικά τα εξής:

  • Την αναδιάρθρωση του Τμήματος Διαιτησίας.
  • Ακριβώς 20 Συνεδριάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ
  • Ανάλυση , σε περισσότερα από 500 Clip, όλων των αγωνιστικών των επαγγελματικών διοργανώσεων.
  • Οργάνωση θερινών (Αυγούστου) και χειμερινών (Ιανουάριος) σεμιναρίων Διαιτησίας , τα οποία περιλάμβαναν την διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων και αγωνιστικών δοκιμασιών που αφορούσαν περισσότερους από 200 διαιτητές , περίπου 400 βοηθούς διαιτητές, 80 παρατηρητές με συνολικά περισσότερες από 80 ώρες αξιολόγησης, διδασκαλίας, κατάρτισης και πρακτικής.
  • Περίπου 3.000 ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών που αφορούσαν τις δύο επαγγελματικές Διοργανώσεις, Supel League-Football League, και του Κυπέλλου Ελλάδος .
  • Περίπου 6.000 ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών που αφορούσαν σε ερασιτεχνικές διοργανώσεις.
  • Περίπου 1.200 ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών που αφορούσαν σε γυναικείες διοργανώσεις.
    • Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, διεξήχθη Εθνική Έρευνα για τη διάγνωση της πραγματικότητας της Ελληνικής διαιτησίας στις 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΟ . Ακολούθησαν εννέα περιφερειακές συναντήσεις (Νοέμβριος και Δεκέμβριος) με την παρουσία εκπροσώπων όλων των ΕΠΣ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 136 άτομα και συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 200 σημαντικές απόψεις.
  • Ταυτόχρονα, ένα σχετικό ερωτηματολόγιο στάλθηκε σε όλους τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές από όλες τις εθνικές κατηγορίες και συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 500 απαντήσεις.
  • Η εμπεριστατωμένη ανάλυση όλων αυτών των στοιχείων συντελεί στο σχεδιασμό και εφαρμογή του Στρατηγικού  Σχεδίου Διαιτησίας για την περίοδο 2018 – 2022.
  • Καθημερινή διαχείριση διαφορετικών καθηκόντων μεταξύ άλλων : μηνιαίες συναντήσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ορισμοί Αξιωματούχων Διαιτησίας και Παρατηρητών για όλους τους εθνικούς αγώνες και ανάλυση αγώνων.
  • Συμβολή για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατόν, διαιτητικής πλατφόρμας η οποία θα διευκολύνει τόσο την καθημερινή δραστηριότητα της ΚΕΔ/ΕΠΟ όσο και του Τμήματος Διαιτησίας  στην συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
  • Συνεργασία για την υλοποίηση του VAR στην Ελλάδα, η οποία αναμφισβήτητα θα ωφελήσει τις αποφάσεις των Αξιωματούχων Διαιτησίας  στο γήπεδο.
  • Δημοσίευση των αποτελεσμάτων της «Εθνικής Έρευνας Διαιτησίας».
  • Δημοσίευση του «Περιφερειακού Προπονητικού Προγράμματος», με στόχο τη φυσική, τεχνική και πρακτική εξάσκηση με ομοιόμορφο τρόπο σε όλη τη χώρα.

 

 

Μελλοντικές Δραστηριότητες

Ο σχεδιασμός των δραστηριότητάς μας για την επόμενη σεζόν, περιλαμβάνει:

 

  • Δημοσίευση και εφαρμογή του «Εθνικού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης» , ενός διαρθρωτικού εγχειρήματος για τη μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού και αναπτυξιακού συστήματος των εθνικών Διαιτητών σε μια ενιαία προσέγγιση «από τη βάση προς τη κορυφή» για όλες τις ΕΠΣ
  • Τη δημοσίευση και την εφαρμογή του «Ειδικού Προγράμματος Ταλέντων», με στόχο την ανίχνευση νέων υποσχόμενων Διαιτητών και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.
  • Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όλα αυτά τα προγράμματα θα εφαρμοστούν σωστά, με λεπτομερείς ετήσιες εκθέσεις.

 

Συμπεράσματα

 

Παρά τα παράπονα για τη Δομή της Διαιτησίας,  θέλω να σας διαβεβαιώσω  ότι  η ΚΕΔ θα συνεχίσει  να παίρνει  αποφάσεις αυτόνομα, ανεξάρτητα και με συνέπεια.

Η Διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέσω κατάλληλης εκπαίδευσης και σχεδίου ανάπτυξης.

Γι’ αυτό χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και να επικεντρωθούμε σε μια μακροχρόνια στρατηγική , η οποία πρέπει προφανώς να στηριχθεί από την ΕΠΟ.  Έχουμε πολλούς στόχους να πετύχουμε γι’ αυτό πρέπει να θέσουμε γερά θεμέλια  για μια καινούρια ΕΠΟΧΗ στην Ελληνική Διαιτησία.
Θα ήθελα επίσης  να εκφράσω  την δέσμευσή  τόσο τη δική μου όσο και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ  και του Τμήματος Διαιτησίας,  ότι θα συμβάλλουμε στην ανανέωση της διαιτησίας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο Σεμινάριο.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος  της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

Vitor De Melo Pereira

 

 

 

1.      ΣΤΟΧΟΙ

Oι στόχοι του Σεμιναρίου για τους Αξιωματούχους Διαιτησίας της 1ης Κατηγορίας είναι οι παρακάτω:

  1. Γνωριμία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (τρόπος λειτουργίας και αξίες που προάγει και πρεσβεύει).
    2. Διεξαγωγή των πρώτων γραπτών τεστ της σεζόν.
  2. Διεξαγωγή των πρώτων τεστ φυσικής κατάστασης της σεζόν
  3. Διεξαγωγή Ψυχομετρικών Τεστ.
  4. Μέτρηση Βιομετρικών Χαρακτηριστικών.
  5. Αφομοίωση Πρακτικών Εξάσκησης στο Γήπεδο (φυσική κατάσταση-λήψη αποφάσεων)
  6. Αξιολόγηση και πρόληψη Τραυματισμών
  7. Μελέτη των αλλαγών που πραγματοποιηθήκαν στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2018-19 και των πρακτικών.συνεπειών.τους.
    9.Εκτίμηση και συζήτηση αναφορικά με τις καλύτερες πρακτικές και διαδικασίες μιας συντονισμένης παρέμβασης στις τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις του παιχνιδιού
    10. Αφομοίωση ενιαίων κριτηρίων ερμηνείας και εφαρμογής του κανονισμού ώστε να γίνονται ευρέως κατανοητές οι τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις
    11. Ενίσχυση της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας, προς τόνωση του συλλογικού πνεύματος της ομάδας.
    12. Ένταξη προαχθέντων Διαιτητών & Βοηθών Διαιτητών.
    13. Εισαγωγή στη χρήση πρωτοκόλλου VAR
    14. Ενημέρωση για Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής.
    15. Ενημέρωση για Θέματα Αθλητικής Ηθικής

 

 

 

 

2.      ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο οφείλεται να παραδώσετε τα σχετικά δικαιολογητικά  για τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο στο Προσωπικό του Τμήματος Διαιτησίας (Γραμματεία).

3.       ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο Προγραμματισμένο Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας είναι υποχρεωτική. Η συνέπεια όσον αφορά στην ώρα προσέλευσης και η παραμονή μέχρι το τέλος κάθε εκπαιδευτικής συνεδρίας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις εκμάθησης και προόδου. Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, κ.λπ.), καθώς και οποιαδήποτε δημόσια αναπαραγωγή με οποιοδήποτε τρόπο εγγραφής εικόνας ή ήχου κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών μαθημάτων χωρίς σχετική έγκριση από την ΚΕΔ/ΕΠΟ

4.      ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου θα διεξαχθούν τόσο Γραπτές Εξετάσεις  όσο και Αγωνιστικές Δοκιμασίες  οι οποίες θα επιτρέψουν την αξιολόγηση των ικανοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετικές διαλέξεις τόσο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ όσο και από Ειδικούς στο χώρο. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες και η πρακτική εξάσκηση θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

5.      ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι κανόνες ένδυσης θα ανακοινώνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας σε καθημερινή βάση.

6.      ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν στο Σεμινάριο τους προσωπικούς τους υπολογιστές, δύο διαιτητικές εμφανίσεις (Τ-Shirt γαλάζιο & μωβ με κοντό μανίκι, σορτς, κάλτσες), φόρμα μαύρη, ποδοσφαιρικά  παπούτσια & προπόνησης, σφυρίχτρα, κάρτες (κόκκινη/κίτρινη) και σημαίες.

7.      ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σε κενά διαστήματα, βάση προγράμματος, θα πραγματοποιούνται λοιπές δραστηριότητες ( π.χ. ατομική φωτογράφιση) οι οποίες θα ανακοινώνονται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ καθημερινά. Οι σειρές των αγωνιστικών τεστ, οι ομάδες εργασίας ,η σειρά των ατομικών συνεντεύξεων καθώς και οι ομάδες του Προγράμματος Πρόληψης Τραυματισμού θα είναι αναρτημένες στον πίνακα με το ημερήσιο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

8.      ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα, σε ομάδες 3-4 ατόμων, σύμφωνα με τις οδηγίες  που έχουν σταλεί από το Τμήμα Διαιτησίας. Με τη Λήξη του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες οφείλουν να αποστείλουν  συμπληρωμένα εξοδολόγια  αποκλειστικά και μόνο στο e-mail [email protected]  μέχρι τις 23/08 προκειμένου να προωθηθούν μαζικά στο Λογιστήριο της Ομοσπονδίας.

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

                                  Παρασκευή, 17.08.2018  
11.00 – 14.00 Προσέλευση Παράδοση Δικαιολογητικών/Γραμματεία Τμήμα Διαιτησίας
13.00 – 14.30 Μεσημεριανό  
15.00 – 15.45 Γραπτές Εξετάσεις ΚΕΔ/ΕΠΟ
16.00 – 16.15 Διάλειμμα  
16.15 – 16.45 Video Quiz ΚΕΔ/ΕΠΟ
17.00 – 17.45 Εξέταση Επιπέδου Αγγλικών (Κανόνες Παιχνιδιού) ΚΕΔ/ΕΠΟ
17.45 – 18.00 Coffee Break  
18.00 – 19.00 Διάφορα Ψυχομετρικά Τest  Παπανικολάου Ζήσης
19.15 – 20.00 Ανάλυση /Επεξήγηση Χρήσης Καρδιοσυχνομέτρων Λώλης Βασίλης
20.00 – 21.00 Δείπνο  
21.00 – 22.30 Ατομικές Συνεντεύξεις ΚΕΔ/ΕΠΟ
     
                                 Σαββάτο,18.8.2018  
6.30 – 7.30 Πρωινό / Λιπομέτρηση Μπαμπαρούτση Ειρήνη
8.00 – 11.00 Αγωνιστικές Δοκιμασίες Λώλης Βασίλης, ΚΕΔ/ΕΠΟ 
13.00 – 14.00 Μεσημεριανό  
14.10 – 15.00 Ομαδική Φωτογράφιση /Τελετή Έναρξης ΚΕΔ/ΕΠΟ 
15.00 – 16.30 Στόχοι/Κατευθυντήριες Γραμμές 2018/19 ΚΕΔ/ΕΠΟ
 16.30 – 16.45 Coffee Break  
16.45 – 18.15 Ανάλυση Φάσεων (Ομάδες Εργασίας) ΚΕΔ/ΕΠΟ
18.30 – 19.30 Συμπεράσματα (Ολομέλεια) ΚΕΔ/ΕΠΟ
20.00 – 21.00 Δείπνο  
21.00 – 22.00 Ατομικές Συνεντεύξεις ΚΕΔ/ΕΠΟ
   

 

 

 

 

                          Κυριακή, 19.8.2018  
6.30 – 7.30 Πρόγραμμα Πρόληψης Τραυματισμών Uefa 20+/Λιπομέτρηση Λώλης Βασίλης, Μπαμπαρούτση Ειρήνη
7.30 – 8.30 Πρωινό  
 8.30 – 10.30 Πρακτική Εξάσκηση Λώλης Βασίλης, ΚΕΔ/ΕΠΟ
13.00 – 14.30 Μεσημεριανό  
14.30 – 15.30 Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής Μπαμπαρούτση Ειρήνη/Διατροφολόγος
15.30 – 17.00 Aνάλυση  Περιόδου 2017-18 ΚΕΔ/ΕΠΟ
17.00 – 17.15 Coffee Break  
17.15 – 18.00 Διαχείριση Αγωνα Μέρος Α’ ΚΕΔ/ΕΠΟ
18.15 – 19.00 Διαχείριση Αγωνα Μέρος Β’ ΚΕΔ/ΕΠΟ
19.00 – 19.30 Αλλαγές Κανόνων Παιχνιδιού 2018/19 ΚΕΔ/ΕΠΟ
20.00 – 21.00 Δείπνο  
21.00 – 22.00 Ατομικές Συνεντεύξεις ΚΕΔ/ΕΠΟ 
   

 

 

 
                               Δευτέρα, 20.8.2018  
7.00 – 7.30 Πρόγραμμα Πρόληψης Τραυματισμών Uefa 20+ Λώλης Βασίλης
7.30 – 8.30 Πρωινό  
8.30 – 10.30 Πρακτική Εξάσκηση Λώλης Βασίλης, ΚΕΔ/ΕΠΟ
12.00 -12.30 Ομιλία Προπονητή Ποδοσφαίρου TBC
13.00 – 14.00 Μεσημεριανό  
14.15 – 15.15  Οffside (Βοηθοί Διαιτητές) ΚΕΔ/ΕΠΟ
15.00 – 16.30 Διαχείριση Αγώνα Μέρος Γ’ (Διαιτητές) ΚΕΔ/ΕΠΟ
15.30 – 16.30 Τεχνικές (Βοηθοί Διαιτητές) ΚΕΔ/ΕΠΟ
16.45-18.15  Εισαγωγή Πρωτόκολλο Χρήσης Video Assistant Referee (VAR) Κουκουλάκης Μιχάλης
18.15 – 18.30 Coffee Break  
18.30 – 19.15 Συνεργασία Διαιτητικής Ομάδας ΚΕΔ/ΕΠΟ
19.30 – 20.00 Ανατροφοδότηση Fitness Test Λώλης Βασίλης
20.00 – 21.00 Δείπνο  
21.00 – 22.00 Ατομικές Συνεντέυξεις ΚΕΔ/ΕΠΟ
   

 

 
                         Τρίτη, 21.8.2018  
7.00 – 7.30 Πρόγραμμα Πρόληψης Τραυματισμών Uefa 20+ Λώλης Βασίλης
   7.30 – 8.30 Πρωινό  
8.30 – 10.00 Πρακτική Εξάσκηση
  10.30 -11.15 Ιntegrity Officer/Ενημέρωση Δαβάκης Δημήτρης
11.30 – 12.15 Τεχνικές Λήψης Διαιτητικών Αποφάσεων Κακαβάς Γεώργιος
12.15 – 12.30 Διάλειμμα  
12.30 – 13.30 Περίληψη/Συμπεράσματα ΚΕΔ/ΕΠΟ
13.30 – 14.00 Τελετή Λήξης ΚΕΔ/ΕΠΟ
14.00 – 15.00 Μεσημεριανό & Αναχώρηση  

 

*To πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

 

Προσκεκλημένοι
Petr Fousek FIFA Independent Expert
Hyytiä Jouni  Πρόεδρος ΚΕΔ / Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Φινλανδίας
Δημήτρης Δαβάκης Integrity Officer ΕΠΟ
Μιχάλης Κουκουλάκης VAR Project Leader

 

Επιτροπή Διαιτησίας
Πρόεδρος Vitor De Melo Pereira
Αντιπρόεδρος Juan Antonio Fernandez Marin
Mέλος Leif Christopher Lindberg
Mέλος Δημήτρης Καλύβας
Mέλος Ιωάννης Τσαχειλίδης
Διευθυντής Ακαδημίας ΚΕΔ Σταύρος Τριτσώνης
Συνεργάτης ΚΕΔ Νίκος Ιωσηφόγλου

 

Τμήμα Διαιτησίας
Διευθύντρια Δώρα Μαρίνου
Προσωπικό Δημήτρης Βοζίκης
Προσωπικό Εύη Πλατή

 

 

 

Συνεργάτες Ακαδημίας
Εθνικός Γυμναστής Διαιτητών Βασίλης Λώλης
Ζήσης  Παπανικολάου Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας
Ειρήνη Μπαμπαρούτση  Κλινική Διαιτολόγος/Αθλητική Διατροφολόγος
Γεώργιος Κακαβάς   PT OMT Neurotrainer

 

 

Διαιτητές 1ης Κατηγορίας
Βρέσκας Γεώργιος
Γκορτσίλας Ευστάθιος
Γρατσάνης Ευάγγελος
Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης
Ευαγγέλου Άγγελος
Ζαχαριάδης Πραξιτέλης
Κομίνης Γεώργιος
Κοτσάνης Κων/νος
Κουμπαράκης Στέφανος
Κουτσιαύτης Αριστομένης
Λάμπρου Γεώργιος
Μανούχος Ευάγγελος
Παπαδόπουλος Ιωάννης
Παπαπέτρου Αναστάσιος
Σέζος Αθανάσιος
Σιδηρόπουλο Αναστάσιος
Σκουλάς Εμμανουήλ
Τάσης Γεώργιος
Τζήλος Αθανάσιος
Τζοβάρας  Γεώργιος
Τσαμούρης Αλέξανδρος
Φωτιάδης Φώτιος
Φώτιας Βασίλειος

 

 

Βοηθοί Διαιτητές 1ης Κατηγορίας
Ακρίβος  Χρήστος Κρέτσιμος Γεώργιος Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος
Αλεξέας Ηλίας Κωνσταντίνου Ηλίας Φίλος Δημήτριος
Απτόσογλου Ιορδάνης Κωνστάντιος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος Ανδρέας
Βασιλόπουλος Σπυρίδων Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης Χατζηνάκος Γεώργιος
Γιαννίκος Γεώργιος Κωσταράς Πολυχρόνης Χριστάκογλου Γεώργιος
Γκάγκας Δημήτριος Μεϊντανάς Ανδρέας Ψάρρης Κωνσταντίνος
Δέτση Μαρία Μπαλτάς Χρήστος
Δημητριάδης Ιορδάνης Μπούξμπαουμ Ράϊνχαρτ
Δημητριάδης Λάζαρος Μωυσιάδης Θεόφιλος
Δημόπουλος Μιχαήλ Νατσιόπουλος Δημήτριος
Δημόπουλος Νικόλαος Νικολαϊδης Κωνσταντίνος
Δίπλαρης Αντώνιος Νικολακάκης Βασίλειος
Ευθυμιάδης Δαμιανός Πάγκαλος Νικόλαος
Καλαμπόκης Κων/νος Παλαμίδας Γεώργιος
Καμπούρης Βασίλειος Παπαδάκης Μιχαήλ
Καραβασίλης Βασίλειος Πάτρας Πέτρος
Καραγκιζόπουλος Ιωάννης Πετρόπουλος Τρύφωνας
Καρατζίκας Αντώνιος Σάββας Νικόλαος
Καρσιώτης Μιχαήλ Σαμοϊλης Δημήτριος
Κόλλιας Αθανάσιος Σινιοράκης Αντώνιος
Κολοσιώνης Αθανάσιος Σίπκας Σταύρος
Κούλα Χασάν Σπυρόπουλος Παντελής
Κουρομπύλια Χρυσούλα Τζιώτζιος Χρήστος

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς