28.9 C
Athens

Ανακοίνωσε Μάντζιο ο Απόλλων

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ανακοινώθηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», σε μια μεταγραφή που άργησε ένα χρόνο...

Ο έμπειρος επιθετικός είναι και επίσημα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το χρονικό της μεταγραφής του Έλληνα φορ ξεκινάει από την Άνοιξη του 2017, όταν και είχε έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο.

Ο Μάντζιος εκείνο το διάστημα είχε συλληφθεί ντοπαρισμένος και εν αναμονή της απόφασης για την τιμωρία του, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί σε κάποια επαγγελματική κατηγορία και για αυτό εκείνο το χρονικό διάστημα είχε αποφασίσει να πάει στο Αιγάλεω και την τρίτη Εθνική.

Ο Απόλλων με τη σειρά του τότε «πάλευε» να ανέβει στην Super League, ενώ ταυτόχρονα έψαχνε παίκτες για ενίσχυση. Ένας από αυτούς ήταν και ο 36χρονος επιθετικός που είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά.

Εν τέλει έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνο και κάτι ημερών, ο Μάντζιος έγινε παίκτης του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιο. Γεννημένος στις 22 Απριλίου 1983, αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Μπακού, ΟΦΗ, Μαρίτιμο, Ανόρθωση, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Εχει επτά συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς