30 C
Athens

Τέμπας: Οι ηγέτες της European Super League είχαν άγνοια για τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου

«Βολές» κατά των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο εξαπέλυσε ο Χαβιέρ Τεμπάς, με τον πρόεδρος της La Liga να τονίζει πως έδειξαν έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλες υπόλοιπες ισπανικές ομάδες.

Μπορεί η πορεία της European Super League να ανακόπηκε πρόωρα και πριν καν αρχίσει, ωστόσο οι 12 ομάδες που αποτέλεσαν τα ιδρυτικά μέλη της διοργάνωσης βρίσκονται στο «ειδώλιο» και καλούνται να λογοδοτήσουν για την απόφασή τους.

Βέβαια, ο Τέμπας απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη προδοσία, αλλά ξεκαθάρισε πως έγινε ένα τεράστιο λάθος από τα ιδρυτικά μέλη της Super League.

«Οι ηγέτες της Super League έδειξαν βαθιά άγνοια της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας. Υπήρχε μία έλλειψη σεβασμού για όλες τις ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για προδοσία επειδή ειπώθηκε πολλές φορές αναφορικά με την Super League.

Όταν όμως κρύβεις κάτι και κινείσαι υπό καθεστώς μυστικότητας, δεν ωφελείς τους άλλους. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε αρκετά όργανα της ισπανικής Λίγκας, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους άλλους συλλόγους και όχι στον πρόεδρο της La LIga.

Ρωτήθηκαν πολλές φορές αν ήταν πίσω από αυτό το πρότζεκτ και δεν απάντησαν ποτέ. Εάν κερδίσουμε αυτή τη μάχη, σημαίνει πως κέρδισε το ευρωπαϊκό και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μία προσωπική μάχη απέναντι σε κάποιον. Η Super League ήταν εντελώς επικίνδυνη για το ποδόσφαιρό μας», είπε μεταξύ άλλων με σημερινές του δηλώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς