28.2 C
Athens

Ανιέλι: Το πλάνο για την ESL δεν γίνεται πλέον να προχωρήσει

Σύμφωνα με το ΕSPN, η European Super League βάζει πρόωρο λουκέτο, όπως απορρέει από τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι

Η πλήρης εξόντωση της European Super League πλησιάζει και όπως φαίνεται θα γίνει εκ των έσω. Πέρεθ και Ανιέλι, οι πρωτεργάτες του όλου εγχειρήματος, βλέπουν μία-μία τις 12 ομάδες να αποχωρούν από το κάδρο και πλέον αντιλαμβάνονται ότι τα πλάνα τους για «την εξέλιξη και βελτίωση του ποδοσφαίρου» κράτησαν μόλις για 2 μέρες, παρά κάτι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ESPN, η νέα λίγκα βάζει πρόωρο λουκέτο, καθώς όπως απορρέει από το εσωτερικό της και συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο της και πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, με τα σημερινά δεδομένα το όλο εγχείρημα δεν έχει τύχη και αναμένεται να υποχωρήσει. 

Αυτά ακούει ο Τσέφεριν και πανηγυρίζει από τώρα, καθώς χάρη στις κινητοποιήσεις των Άγγλων -κατά βάση- οπαδών το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κρατάει ψηλά τη σημαία του και το Champions League επιστρέφει στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς