28.2 C
Athens

«Η UEFA πρόσφερε περισσότερα χρήματα για να δελεάσει τις αγγλικές ομάδες να επιστρέψουν»

Η ισπανική Mundo Deportivo αναφέρει ότι η UEFA μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έβγαλε πολλά περισσότερα χρήματα (σε σχέση με αυτά που ήδη έδινε) από τα ταμεία της για να δελεάσει με νέο deal και καλύτερα συμβόλαια το top-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως κι έγινε!

Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ αποχώρησαν με πανηγυρικό τρόπο από τη ESL και τάχθηκαν ξανά με το μέρος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που σύμφωνα με τους Ισπανούς θέλησε να πάρει με το μέρος της τους Άγγλους, ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, με μεθοδευμένο στόχο την εξόντωση της λίγκας του Πέρεθ.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, και με τις ισπανικές ομάδες, αφού στη Νιόν θεωρούν πως ο πρώτος εχθρός μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρωτεργάτης της νέας κλειστής (κυριολεκτικά κλειστής) Λίγκας.

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία εκτιμούν πως το European Super League δεν έχει τελειώσει και στο άμεσο μέλλον θα σημειωθούν εκ νέου εξελίξεις, με διαφορετικά δεδομένα από αυτά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διήμερο και είχαν ταράξει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς