Ινφαντίνο: Δεν υπάρχει μέση λύση, οι ομάδες θα φύγουν με συνέπειες

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο τάχθηκε απόλυτα κατά της European Super League, μιλώντας στο σημερινό (20/4) συνέδριο της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.

Ο πρόεδρος της FIFA καταδίκασε την ίδρυση της European Super League και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν βαρύτατες συνέπειες για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη νεοσύστατη διοργάνωση, τονίζοντας πως θα πρέπει να ζήσουν με τις συνέπειες των πράξεών τους!

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός παράγοντας είπε: «Είχα σχεδιάσει να μιλήσω για τον κορωνοϊό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών, αλλά όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες άλλαξαν το πλάνο. Θα μιλήσω και θα πω ότι στη FIFA είμαστε ένας οργανισμός που στηρίζεται στις αξίες του αθλητισμού. Είμαστε κατηγορηματικά κατά της δημιουργίας της European Super League. Στη FIFA το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε δυναμικά είναι να μην εγκρίνουμε την δημιουργία της European Super League, που είναι ένα κλειστό μαγαζί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, δεν εγκρίνουμε το σχέδιο αυτό. Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος. Στηρίζουμε απόλυτα την UEFA. Αν θέλουν οι ομάδες να φύγουν, θα φύγουν με συνέπειες και θα πρέπει να ζήσουν με τις συνέπειες των πράξεών τους. Είτε θα είναι μαζί μας είτε έξω από εδώ. Δεν υπάρχει μέση λύση. Αυτό θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο προς όλες τις πλευρές. Και μπορεί βραχυπρόθεσμα να υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος, αλλά θα πρέπει όλοι να το σκεφτούν πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουν».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...