Ο γνωστός σεφ, Αντώνης Δρακουλαράκος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Sushimou», ήταν καλεσμένος στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, όπου, πέρα από το σούσι μίλησε και για τον… Τάσο Πάντο!
Ενώ παρουσίαζε στους διαγωνιζόμενους την πιατέλα με τα σούσι για τη δοκιμασία αποχώρησης, ο σεφ, που το 2016 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους 100 καλύτερους στον κόσμο, έδωσε… ποδοσφαιρικές πληροφορίες για το κοκάλι.
«Το κοκάλι το έχουμε χρησιμοποιήσει δυο φορές. Είναι το πιο νόστιμο ωμό ψάρι, βάζει κάτω άλλα σπουδαία ψάρια. Εμείς στις κουζίνες το λέμε ο Τάσος Πάντος της ελληνικής θάλασσας, μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση!».
Δείτε το απόσπασμα από το 3.20: