28.9 C
Athens

Ολυμπιακός: «Γρίφος» η σύνθεση, ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στη 19η νίκη του στη φετινή Super League και ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε rotation ενόψει της ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Με το μυαλό να «τρέχει» αναπόφευκτα στο επαναληπτικό παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν (25/2) για τη φάση των «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League.

Το βράδυ της Κυριακής (21/2, 19:30), οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, στοχεύοντας στο 19ο «τρίποντο» στο φετινό Πρωτάθλημα (18-3-1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα προκειμένου η ομάδα να παραμείνει «φρέσκια» και να ξεκουραστούν παίκτες που υπολογίζονται ως βασικοί για το ευρωπαϊκό ματς επί ολλανδικού εδάφους. Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (20/2), ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν φανέρωσε τα πλάνα του, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική σύνθεση του εντός έδρας αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Έτσι, λοιπόν, κάποιοι που έπαιξαν ως βασικοί απέναντι στην PSV αναμένεται να μείνουν στον πάγκο, όπως οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά. Τιμωρημένος είναι ο Μπα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Παπαδόπουλος και οι Σουρλής και Καραργύρης για λόγους τακτικής. Μία πιθανή εντεκάδα, σε διάταξη 4-2-3-1, είναι η ακόλουθη: Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (ή Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Μασούρας, Χασάν.

Η προαναγγελία του αγώνα στα social media των Ερυθρόλευκων:

Υπενθυμίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς