34.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά απέναντι στην Αϊντχόφεν

Ο «γεωμέτρης» του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, είναι στην αποστολή για το μεγάλο ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (17/2) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 19:55), ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Γιαν Εμβιλά κάνει αγώνα δρόμου (και τα δίνει όλα!) προκειμένου να δώσει το «παρών» στο ματς. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας, βγήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση και συμμετείχε στη μεγαλύτερη διάρκειά της.

Εμβιλά

Ο Εμβιλά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, δεν θέλει να χάσει με τίποτα την αναμέτρηση και βρίσκεται στην 22άδα που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Πάντως, σε καμία περίπτωση, δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας.

Το πρωί της Πέμπτης (18/2), οι Ερυθρόλευκοι θα δουλέψουν στην τακτική και τις στατικές φάσεις, όπως συνηθίζει να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν από τους εντός έδρας αγώνες (και εκτός έδρας, όταν είναι στο Λεκανοπέδιο της Αττικής), οπότε θα προκύψει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο 31χρονος χαφ θα είναι διαθέσιμος, καθώς θα δοκιμάσει ξανά για να πάρει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Μπρούμα, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή και, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι «εντεκαδάτος».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Σεμέδο, ο τραυματίας Παπαδόπουλος, ενώ οι Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Κρίστινσον δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν τα πάντα προκειμένου να καθαρίσουν από το χιόνι οι αγωνιστικοί χώροι σε «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, όπως πραγματοποιήθηκαν και οι σημερινές (17/2) προπονήσεις των δύο ομάδων. Του Ολυμπιακού στο Ρέντη και της Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκης.

Η ενημέρωση των νταμπλούχων Ελλάδας στα social media:

Μία «γεύση» από την απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς