34.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία ο Πρίντεζης

Τέσσερα δίποντα χρειάζεται ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού για να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της σχετικής λίστας

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές (18/2, 19:30) για την 25η αγωνιστική.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν την τελική τους αντεπίθεση, στην προσπάθειά τους να προλάβουν το… τρένο των πλέι-οφ και χρειάζονται μία μεγάλη νίκη για να πάρουν ξανά τα πάνω τους.

Στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, ο Γιώργος Πρίντεζης έχει τη δυνατότητα να γράψει και πάλι ιστορία στην Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα στην αθλητική του σταδιοδρομία (και κατακτώντας μία σπουδαία προσωπική κορυφή), καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 3.401 πόντους στο ενεργητικό του, σε 331 συμμετοχές στην καριέρα του, στην Ευρωλίγκα!

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού χρειάζεται τέσσερα εύστοχα δίποντα (έχει 1.134) προκειμένου να ανέβει στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων έχει 1.134 εύστοχα δίποντα σε 2.090 προσπάθειες και ποσοστό 54.26%.

Στην 1η θέση, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται ο Άντε Τόμιτς με 1.137 (σε 1.916 προσπάθειες και ποσοστό 59.34%, σε συνολικά 283 αγώνες στην Ευρωλίγκα), αλλά ο 34χρονος Κροάτης σέντερ αγωνίζεται, πλέον, στο Eurocup με τη φανέλα της Μπανταλόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς