34.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο χιόνι και ο εξαιρετικά αμφίβολος Εμβιλά (vid)

Η προπόνηση με χιόνι στο Ρέντη και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν (18/2, 19:55), στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

H πρωινή προπόνηση της Τρίτης (16/2) πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, το οποίο εξωτερικά και εσωτερικά έχει καλυφθεί εξ ολοκλήρου με χιόνι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε κάποιες περιορισμένες ασκήσεις στο γήπεδο (κυρίως τρέξιμο σε έναν περιορισμένο χώρο, που είχε καθαριστεί από το χιόνι) και πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς η ασταμάτητη χιονόπτωση δεν επέτρεψε να διεξαχθεί μία κανονική και ολοκληρωμένη προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τα γήπεδα στο Ρέντη ήταν καλυμμένα με χιόνι.

Η δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται από το «μέτωπο» του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (16/2). Ο Γάλλος μέσος συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το τράβηγμα στο δικέφαλο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να πάρει το ρίσκο και να χρησιμοποιήσει τον παίκτη σε περίπτωση που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού ευχαριστήθηκαν το χιόνι με την ψυχή τους, όπως αποτυπώθηκε και στο βίντεο που ανάρτησαν οι Ερυθρόλευκοι στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube και τα social media, παίζοντας τον παραδοσιακό χιονοπόλεμο.

Το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μία «γεύση» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:

https://athlosnews.gr/olympiakos-i-chionoptosi-sto-georgios-karaiskakis-vid/

https://athlosnews.gr/olympiakos-to-chionismeno-georgios-karaiskakis-pics/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς