29.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ώρα Λαλά

Ο Κένι Λαλά ετοιμάζεται για βασικός κόντρα στην Αϊντχόφεν

Έφτασε η στιγμή προκειμένου ο Κένι Λαλά να μπει δυναμικά στην «εξίσωση» του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/2, 2-1) και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη 2η συμμετοχή του με τη φανέλα της ομάδας έπειτα από το ντεμπούτο του στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη (10/2, 2-1).

Παρά το γεγονός πως ο Λαλά είχε αγωνιστικό ρυθμό με τη Στρασμπούρ, ο Πέδρο Μαρτίνς ενσωματώνει σταδιακά τον ποδοσφαιριστή στο υπόλοιπο σύνολο. Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήθελε να κόψει τη φόρα του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, καλύπτοντας τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Πάντως, ο Έλληνας μεσοαμυντικός αντιμετώπισε προβλήματα στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ (σ.σ.: έχασε τον Σανκαρέ, στην πλευρά του), ενώ είχε και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει μετά το 2-0.

Έτσι και αλλιώς, ο Λαλά προορίζεται για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας και είναι θέμα χρόνου να πάρει φανέλα βασικού σε σταθερή φάση. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να είναι στην εντεκάδα απέναντι στην Αϊντχόφεν, το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 19:55), στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς