25.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Αγωνία για Εμβιλά

Ο Μαρτίνς θα περιμένει τον Εμβιλά, ο οποίος παραμένει αμφίβολος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για το πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την πρώτη ήττα της σεζόν εντός συνόρων, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει η επιστροφή στην Ευρώπη. Και δεν μπορεί να περιμένει!

Η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει για μία ακόμα φορά τις υποχρεώσεις της στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και στο δεύτερο μισό μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έχει μπροστά της την πρόκληση με την PSV Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 19:55), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Η PSV είναι μία άκρως επιθετική ομάδα, που έχει αμυντικά κενά και τα οποία θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς και περιμένει την προπόνηση της Τρίτης (16/2) προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, παραμένει αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην ολλανδική ομάδα.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος, ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες (κάτι που έκανε και τη Δευτέρα 15/2) προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα στο δικέφαλο που αντιμετωπίζει. Θέλει να παίξει πολύ σε αυτό το ματς ο Εμβιλά, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα πάρει το ρίσκο αν ο παίκτης του δεν είναι 100% έτοιμος.

Το ευχάριστο νέο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως ο Μπρούμα υπολογίζεται, πλέον, κανονικά. Για να είμαστε ακριβείς, ο Πορτογάλος εξτρέμ μπορούσε να παίξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/2, 2-1), καθώς είχε επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Ωστόσο, είχε κριθεί ανέτοιμος από το προπονητικό επιτελείο για το ματς Πρωταθλήματος. Ο Μπρούμα προπονείται κανονικά και αναμένεται να είναι βασικός κόντρα στην Αϊντχόφεν.

https://athlosnews.gr/ti-diafora-eiche-os-eikona-to-olympiakos-mantsester-siti-apo-to-panathinaikos-olympiakos/?fbclid=IwAR1P1MI75hg8srAD3s1tv0b2jzb0-Xy4wCzOqGbiQKr8udRM_qHiScO4yiM

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς