32.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί έως το 2022!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παραμείνει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί προς τα τέλη του 2020, αλλά το πρωί της Πέμπτης (11/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2022!

«Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας!». Με το συγκεκριμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του «κανονιέρη» της, λίγο μετά τις 10 το πρωί!

Ο Μαροκινός επιθετικός είχε οψιόν στο διετές συμβόλαιό του (σ.σ.: το οποίο είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2019), το προσεχές καλοκαίρι, για μία ακόμα σεζόν. Ο Ολυμπιακός φρόντισε να την «ενεργοποιήσει» άμεσα και από τον περασμένο Νοέμβριο είχε έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον σπουδαίο σέντερ φορ του προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί την επιτυχημένη συνεργασία τους, προσφέροντας στον παίκτη ακόμα καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Έτσι και αλλιώς, ο Ελ Αραμπί ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχοντας ετήσιο συμβόλαιο ύψους ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ. Πλέον, είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και ολόκληρου του ελληνικού Πρωταθλήματος, καθώς η πάγια ετήσια αμοιβή του, χωρίς τα μπόνους, «αγγίζει» τα 2.000.000 ευρώ!

Από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, ο Ελ Αραμπί έχει απορρίψει ουκ ολίγες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, τα δυόμισι αυτά χρόνια, με περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, ο ίδιος αισθάνεται υπέροχα στην Ελλάδα και δεν έχει ανάγκη να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να κρατήσει το επιθετικό «υπερόπλο» του, που έχει 17 γκολ και 2 ασίστ σε 27 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Ο 34χρονος (3/2/1987) «killer» μετράει 16 γκολ και 2 ασίστ σε 19 αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος, ενώ συνολικά έχει 44 γκολ και 10 ασίστ σε 78 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Με το ακόλουθο βίντεο στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στη συνέχεια, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την είδηση και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Γιουσέφ Ελ Αραμπί μέχρι το 2022

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το νέο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως ξεχώρισε για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, αριθμό που έχει πλησιάσει ήδη τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς