32.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Πρώτο σοβαρό δείγμα για Κρίστινσον

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την τεχνική ηγεσία και αναμένεται να είναι βασικός στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Άρη

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον περίμενε σχεδόν πέντε μήνες για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα. Πήρε τις δύο πρώτες συμμετοχές του με τους Ερυθρόλευκους στους δύο αγώνες κόντρα στον Παναιτωλικό (20/1 και 3/2), στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει!

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν και στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Αγρινίου, όντας σταθερός στις επεμβάσεις του. Δεν χρειάστηκε και πολλές φορές να παρέμβει μέσα στα ματς, είναι η αλήθεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατηρήσει τη θέση του στο Κύπελλο Ελλάδας (τουλάχιστον για την Τετάρτη 10/2) και θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στον πρώτο προημιτελικό απέναντι στον Άρη (21:30).

Ο 31χρονος διεθνής είχε δηλώσει πρόσφατα πως όποιος δεν θέλει να παίζει βασικός, θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να αλλάξει επάγγελμα, δείχνοντας τις προθέσεις του! Προφανώς, ο Ζοζέ Σα μοιάζει και είναι ακλόνητος στην εστία των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, αλλά ο Κρίστινσον έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας στη δεύτερη την τάξει εγχώρια διασυλλογική διοργάνωση και να κερδίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι το πρώτο σοβαρό δείγμα του Κρίστινσον για το αν μπορεί, πράγματι, να σταθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και από τον ίδιο εξαρτάται αν θα συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες από την τεχνική ηγεσία. Γενικότερα, όχι μόνο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το «πρότζεκτ» του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Πάντως, η πρώτη εικόνα του 31χρονου Ισλανδού τερματοφύλακα, στο μικρό δείγμα γραφής που έχει στην ομάδα, είναι θετική. Βγάζει μία σιγουριά στις κινήσεις του, υπερασπιζόμενος την εστία, είναι σταθερός στις αποκρούσεις του και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια…

https://athlosnews.gr/olympiakos-ti-deichnei-i-eilimmeni-apofasi-toy-martins/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς