32.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης μπαίνει δυναμικά στην «εξίσωση»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός, ενώ στον πρώτο προημιτελικό απέναντι στον Άρη αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά ο Κένι Λαλά

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για μία περίοδο με σημαντικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μέσα στο 2021, έχοντας 10 νίκες σε 11 αγώνες (10-1-0) και τέρματα 27-3!

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στραμμένη την προσοχή του και στους δύο αγώνες με την Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» του Europa League. Από τη στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (18/2) και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να δώσει αγωνιστικά λεπτά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ολλανδική ομάδα αποτελούμενο από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ουσεϊνού Μπα.

Έτσι, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Σεμέδο να μείνει στον πάγκο ενόψει του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, το βράδυ της Τετάρτης (10/2, 21:30), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στους Θεσσαλονικείς, έχοντας, ήδη, 28 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, παίζοντας ως αλλαγή στην εντός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (7/2, 3-0).

Αν οι Παπασταθόπουλος και Μπα διατηρήσουν τη θέση τους στην εντεκάδα και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη Super League (14/2), δεν είναι κάτι που μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σίγουρα, ο Μαρτίνς θέλει να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Έλληνα με τον Σενεγαλέζο στόπερ στο κέντρο της άμυνας, αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και το ντέρμπι στη Λεωφόρο διεξάγεται σε έξι ημέρες…

Από εκεί και πέρα, ο Κένι Λαλά αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, ενώ ο Μπρούμα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς