32.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Το χρειαζόταν ο Μασούρας!

Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε 2 γκολ μέσα σε διάστημα πέντε ημερών και βρίσκει ξανά τον καλό αγωνιστικό εαυτό του, σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν

Ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και παίρνει ξανά τα πάνω του, την κατάλληλη στιγμή!

https://athlosnews.gr/olympiakos-kai-o-fortoynis-ta-echei-74/

Λίγες ώρες πριν από τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό, το FWS έγραφε για τον Γιώργο Μασούρα και πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού τόσο με τα γκολ και τις ασίστ του, αλλά και την αγωνιστική του πειθαρχία. Ο Έλληνας μεσοπιθετικός δεν είναι «τεμπέλης» και βοηθάει πάντα ανασταλτικά τον συμπαίκτη του στα άκρα της άμυνας, σε όποια και από τις δύο πλευρές αν αγωνίζεται.

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, ο διεθνής ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο γκολ και επέστρεψε δυναμικά σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα. Ο Μασούρας ήταν «άκαπνος» από τις 20 Δεκεμβρίου 2020, όταν μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ στην εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΛ με 5-1.

Ο 27χρονος εξτρέμ πέρασε ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος, αλλά κόντρα σε Παναιτωλικό (3/2, 3-0) για το Κύπελλο και ΟΦΗ (7/2, 3-0) για το Πρωτάθλημα (21η αγωνιστική) βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Με μία επαφή και ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εντός μεγάλης περιοχής, εκμεταλλευόμενος την έξοχη πάσα του Ματιέ Βαλμπουενά.

Πλέον, ο Γιώργος Μασούρας έφτασε τον Αχμέντ Χασάν στα 7 γκολ (ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει 7 τέρματα και τρεις ασίστ σε μόλις 12 συμμετοχές), στη φετινή Super League. Οι δυο τους μοιράζονται τη 2η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού, καθώς πρώτος είναι, φυσικά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος με το γκολ του απέναντι στον ΟΦΗ έφτασε τα 16 γκολ σε 19 συμμετοχές (έχοντας και 2 ασίστ)!

Ο Μασούρας έχει 7 γκολ και τρεις ασίστ σε 18 παρουσίες στο φετινό Πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει ένα από τα «όπλα» του Ολυμπιακού να φωνάζει «παρών» σε ένα κομβικό σημείο της τρέχουσας σεζόν, στην οποία μετράει 8 γκολ και τρεις ασίστ σε 27 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς