33.5 C
Athens

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Έβγαλε την… υποχρέωση στο ντεμπούτο Καγκάβα (vid)

Μετά το 5-0 στην Τούμπα, η ρεβάνς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε άνετη νίκη με 2-1 και εξασφάλισε και τυπικά το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε ευκαιρίες στις… ρεζέρβες και τους μικρούς, ενώ έδωσε και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος θα μπορούσε να σκοράρει στο ντεμπούτο του, αλλά ο Νάγκι του αρνήθηκε το γκολ στη μία από τις δύο τελικές προσπάθειες που επιχείρησε ο Ιάπωνας στα 24′ που αγωνίστηκε.

Πάντως, ακόμα έδειξε πως θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΑΓΚΑΒΑ

 

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στη δεύτερη τελική του προσπάθεια, με τον Τσιγγάρα να παίρνει την πάσα του Μουργκ και με ωραίο σουτ στο 19′ να γράφει το 1-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Ο Κρμέντσικ με ωραία κεφαλιά και εντελώς αμαρκάριστος πέτυχε το 0-2 στο 29′ με εκτέλεση κόρνερ του Νινούα.

ΤΟ 0-2 ΤΟΥ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

 

Η ΑΕΛ μείωσε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και ουσιαστικά πέτυχε το γκολ της τιμής. Ο Γιακιμόφσκι στο ντεμπούτο του εκτέλεσε το κόρνερ και άθελα του ο Περέιρα στην προσπάθεια να απομακρύνει με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-2

 

Οι «βυσσινί» προβλημάτισαν ξανά επιθετικά, αν και τα νέα πρόσωπα (Γκράουρ, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Μουκαντζό και Μπεν Χατίρα) εμφάνισαν καλό πρόσωπο και έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2

 

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Σκόρερ: 39′ αυτ. Περέιρα / 19′ Τσιγγάρας, 29′ Κρμέντσικ

Διαιτητής: Τσακαλίδης

Κίτρινες: Γλυνός, Γκοτζαμανίδης / Τσιγγάρας

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι, Μαξιμένκο (82′ Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Γκράουρ (62′ Γλυνός), Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς (62′ Νούνιτς), Μπεν Χατίρα (62′ Χουσίνο), Πινακάς, Μουκαντζό (62′ Μιλοσάβλιεβιτς).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Ουάρντα (69′ Καγκάβα), Μουργκ, Λάμπρου (79′ Βρακάς), Κρμέντσικ (69′ Κούτσιας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς