33.5 C
Athens

Κύπελλο Ελλάδας: Η αναμέτρηση στο Περιστέρι μαγνητίζει τα βλέμματα

Εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, σήμερα (03/02) διεξάγονται άλλες δύο αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Δίχως αμφιβολία, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πιο αμφίρροπη της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Το 2-2 στους Ζωσιμάδες δίνει το προβάδισμα στον Ατρόμητο, ωστόσο ο ΠΑΣ την φετινή σεζόν έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Άλλωστε το λεκανοπέδιο της Αττικής του… πάει πάρα πολύ, καθώς τους 9 από τους 18 βαθμούς που έχει κατακτήσει, τους πήρε στην Αθήνα, χάρη σε νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Κάναντι είναι υποψιασμένοι, και με όπλο την προ ολίγων ημερών νίκη στα Γιάννενα με 1-0 θα πάνε για την πρόκριση. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Περιστέρι για το Κύπελλο, ήταν την σεζόν 2018-19, όταν οι Ηπειρώτες κέρδισαν με 1-2, για την φάση των ομίλων (το προηγούμενο format του Κυπέλλου).

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

Διαδικαστικού χαρακτήρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς όλα καθορίστηκαν στην Τούμπα. Το 5-0 δεν αφήνει περιθώρια για αντίδραση της ΑΕΛ, ώστε να διεκδικήσει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν συχνά, ενώ μπορούν να αγωνιστούν και νέα μεταγραφικά αποκτήματα, προκειμένου σταδιακά να βρίσκουν ρυθμό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και το κύπελλο (ΠΑΟΚ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς