31.3 C
Athens

Ανακοινώνονται Δώνης και Νταμπίζας

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν στον Παναθηναϊκό, για να αναλάβουν και επίσημα τα πόστα τους Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας

Στο «τριφύλλι» τη χρονική στιγμή που μιλάμε τα περισσότερα θέματα έχουν παγώσει, εξαιτίας του οικονομικού ελέγχου που γίνεται από την πλευρά του Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ.

Έτσι για αυτό το λόγο οι υποθέσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή έχουν μείνει λίγο πίσω, με αποτέλεσμα να μην έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές με τους Δώνη και Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει εδώ και λίγο καιρό με την διοίκηση των «πράσινων», αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν επίσημα μέχρι να ολοκληρωθεί και το τυπικό των υπογραφών.

Ο Έλληνας τεχνικός θυμίζουμε ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων, ενώ από την πλευρά του ο Νταμπίζας παρά το γεγονός ότι δεν έχει επισημοποιηθεί η πρόσληψή του τρέχει με όποιον τρόπο μπορεί τα θέματα της ομάδας.

Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν σήμερα ή αύριο. Στη συνέχεια θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο που υπάρχει για τον νέο Παναθηναϊκό και για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς