31.3 C
Athens

To e-pass έσωσε τον Μπαρμπαρούση την ώρα της καταδίωξης

Πέρασε… σφαίρα από τα διόδια, ενώ οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κινηθούν υπηρεσιακά • Εβγαλε και τις μπαταρίες από τα κινητά • Τον αναζητούν στα ορεινά

Εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ο βουλευτής, πρώην πλέον της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, με την αστυνομία της περιοχής Αγρινίου να συνεχίζει να επιχειρεί με σκοπό τη σύλληψή του.

Οπως έγινε γνωστό, από τα χέρια των αστυνομικών γλίτωσε χάρη στο e-pass των διοδίων που είχε στο αυτοκίνητό του.

Οπως αναφέρει η aftodoikisi.gr, με το e-pass πέρασε από τα διόδια της γέφυρας και ξέφυγε με… χίλια. Οι αστυνομικοί, όμως, αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, ο Μπαρμπαρούσης είχε γίνει καπνός.

Το τελευταίο στίγμα του ήταν πριν από την έξοδο προς το Αγρίνιο, όπου όπως εκτιμάται, έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητά τηλέφωνα για να αισθάνεται πιο ασφαλής. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως έχει βρει έχει υποστηρικτικό δίκτυο απόκρυψης σε κάποιο σημείο του ορεινού όγκου της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά η ερευνητική πίεση που ασκείται θεωρείται πως θα τον αναγκάσει να… ξεπορτίσει από την κρυψώνα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς